1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sarıçizmeli: Bafra turizmin yıldızı olacak!
Sarıçizmeli: Bafra turizmin yıldızı olacak!

Sarıçizmeli: Bafra turizmin yıldızı olacak!

CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli ve meclis üyesi adayları 29 Haziran Yerel Seçimleri kapsamında Bafra’da halkla bir araya gelerek projelerini aktardı

A+A-


CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli ve meclis üyesi adayları 29 Haziran Yerel Seçimleri kapsamında Bafra’da halkla bir araya gelerek projelerini aktardı. Bafra’nın son on yıl içerisinde yapılan turizm yatırımları ile birlikte ülke turizmi açısından hayati bir noktaya geldiğini anlatan Sarıçizmeli, yerel yönetimin bölge planlaması ile turizmi halkla buluşturulması gerektiğini ifade etti.

BAFRA İLE TURİZM BÖLGESİNİ BİRLEŞTİRECEK PROJELER

Bafra’da sahil şeridine yapılan turizm yatırımları ile yerleşim yeri arasında alt yapı sorunları nedeni ile bütünleşme sorunu olduğunu anlatan Sarıçizmeli, turizm bölgesi ile Bafra köyü arasında görünmeyen bir sınır olduğunu belirtti. Belediyenin ülkenin en önemli turizm bölgesine en temel hizmetleri bile vermekten aciz olduğuna dikkat çeken Sarıçizmeli, göreve geldiklerinde ilk önce temel hizmetler konusunu halledip bölgeyi turizmle bütünleştirecek projeleri halkla birlikte hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

BAFRA SPOR KULÜBÜ İÇİN KAYNAK YARATILACAK

CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan Adayı Cemil Sarıçizmeli bölge gençlerinin sosyal aktivitelerini gerçekleştirilmesi için bölge kurumları ile istişare içerisinde hareket etmek gerekliliği üzerinde duran Sarıçizmeli, Bafra Spor Kulübü’nün tahsisinde bulunan alan içerisine projelendirdikleri spor ve kültür alanı projesini kaynak yaratarak en erken zamanda hayata geçireceklerini söyledi. Sarıçizmeli, görevde olan tüm CTP’li belediyelerde gençlerin sosyal ve sportif alanlarda faaliyetlerini yürütebilecekleri tesisleri hayata geçirdiklerini hatırlatarak, göreve geldiklerinde belediyenin temel sorunlarını hallettikten sonra bu tür yatırımlara başlayacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur