1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Musa formayı giydi
Musa formayı giydi

Musa formayı giydi

Almanya’nın FC Inter Leipzig takımına transfer olan Musa Şanlıer takımının forma tanıtım yüzü oldu

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçen sezon Çetinkaya forması altında başarılı maçlar çıkaran ve Almanya Ligi ekiplerinden FC Inter Leipzig takımına transfer olan Musa Şanlıer takımının yeni formasını giydi. Takımın ana sponsoru Global Striker’ın ve FC Inter Leipzig’in resmi internet sitesinde yayınlanan haberde Musa Şanlıer’in tanıtım yüzü olarak kullanılması dikkat çekti.

Şanlıer: “Beklentilerimin çok üzerinde”
Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, kamp ortamından çok memnun olduğunu ve doğru bir tercih yaptığına inandığını söyledi. Takımın kalitesinin, tesislerin ve arkadaşlığın beklediğinden çok daha üst seviyede olduğuna vurgu yapan Musa Şanlıer, teknik direktör Heiner Backhaus’a kendisine böyle bir imkânı sağladığı için minnettar olduğunu ve Almanya’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Backhaus’un sisteminde önemli yere sahip
Söz konusu haberde Musa Şanlıer’in Almanya’ya transfer olan ilk Kıbrıslı Türk olduğunun altı çizilirken, yıldız futbolcunun teknik direktör Heiner Backhaus’un oyun sisteminde önemli bir yere sahip olacağına vurgu yapıldı.

Çabuk uyum sağladı
Başarılı futbolcunun oluşan ortamdan çok memnun olduğu ve takım arkadaşlarıyla kısa sürede iyi bir uyum sağladığı gözlerden kaçmadı. Antrenmanlardan arta kalan zamanlarını da takım arkadaşlarıyla birlikte şehri gezerek değerlendiren 24 yaşındaki oyuncu sosyal medya aracılığıyla da Almanya’daki ortam hakkında herkesi bilgilendiriyor.

Haftaya imzalıyor
Genç futbolcu geçtiğimiz günlerde ön sözleşmeyi imzalamıştı. Musa, 10 Temmuz Perşembe günü diğer futbolcularla birlikte imza töreninde kendisini FC Inter Leipzig takımına bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Bu haber toplam 1576 defa okunmuştur