1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de umutlar yeşerdi
MTG’de umutlar yeşerdi

MTG’de umutlar yeşerdi

Mağusa Türk Gücü’nde yeni sezon için umutlar adeta yeşerdi.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Mağusa Türk Gücü’nde yeni başkan Şükrü Şemmedi’nin göreve gelmesinin ardından teknik adam olarak Ali Oraloğlu’nun da belirlenmesiyle yeni sezon için umutlar adeta yeşerdi. Haftada altı günde yedi antrenman yapan sarı yeşilliler, kiralık transferde de harekete geçerek geçen sezonki kadroyu daha da güçlendirmeyi hedefliyorlar. Teknik heyette Teknik Direktör Ali Oraloğlu’nun yanısıra Yardımcı Antrenör Batu Seyis ve Kaleci Antrenörü Memiş Nay yer alıyor.

Oraloğlu: “Oyuncularımın arzu ve isteğinden memnunum”
Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, her ne kadar sezonu geç açmalarının bir handikap durumu oluşturmasına sebep olsa da bu açığı kısa zamanda kapatacaklarını belirtti. Futbolcularının arzulu ve istekli bir şekilde çalışmalara tam kadro katıldığına işaret eden Oraloğlu, sezon hazırlıklarıyla ilgili şunları söyledi:
“Futbolcularım da bir gecikmişlik olduğunun farkındadır. Ancak biz bunu daha çok ve daha istekli bir şekilde çalışarak kapatacağımıza inanıyoruz. Futbolcularımın antrenmanlar konusundaki arzu ve isteğinden memnunum. Bunun her antrenmanda göstermektedirler. Bu şekilde çalışarak eksiğimizi giderip, minimuma getirmek amacındayız.”

“Yeni yönetimle motivasyonumuz arttı”
Yeni seçilen Başkan Şükrü Şemmedi ve belirlenecek olan yönetimle motivasyonlarının daha da arttığına vurgu yapan Oraloğlu, başkan ve yönetimin takıma büyük destek olduğunu belirtti. Gerekli ilginin gösterildiğine işaret eden Oraloğlu, bunun kendilerini daha da motive ettiğini kaydetti.

Kamp ve transfer
Kamp programının kesinleştiğini söyleyen Oraloğlu, kampın 10-16 Eylül tarihlerinde Bolu-Gerede’de olacağını ifade etti. Önümüzdeki hafta bir veya iki hazırlık maçı yapacaklarını kaydeden Oraloğlu, sonrasında kampa gideceklerini ve kamp sonrası son rütuşları yapıp lige giriş yapacaklarını belirtti.

Transfer konusunda çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Oraloğlu, Hüseyin Kayalılar konusunda prensipte anlaşma sağlandığını, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Derviş Canaltay’ın Çetinkaya Kulüp Başkanı Cemal Bulutoğulları’yla gerekli görüşmeleri yapmakta olduğunu ve bu transferin olumlu bir şekilde tamamlanacağına inandığını ifade etti. İki yabancı Alex ve Kenny’nin denenmekte olduğunu, bunlarla ilgili son kararın da önümüzdeki günlerde verileceğini belirten Oraloğlu, Çanakkale’den Kenan’ı da kadrolarına kattıklarını hatırlattı. Kadir’in ayrıldığını belirten Oraloğlu, aynı mevkide geçen yıl Dumlupınar’da kiralık oynayan Zeki Taçsoy’un ise kadroda yer aldığını kaydetti.

Bu haber toplam 1587 defa okunmuştur