1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Mehmetçik çöplüğü artık yanmıyor”
“Mehmetçik çöplüğü artık yanmıyor”

“Mehmetçik çöplüğü artık yanmıyor”

Mehmetçik Belediye Başkanı Sarıçizmeli, kangrenleşen ve yıllarca acısını hep birlikte çektikleri, halkı zehirleyen Mehmetçik çöplüğünün artık yanmadığını, iyileşme sağlandığını söyledi.

A+A-

Mehmetçik Belediye Başkanı  Sarıçizmeli, kangrenleşen ve yıllarca acısını hep birlikte çektikleri, halkı zehirleyen Mehmetçik çöplüğünün artık yanmadığını, iyileşme sağlandığını söyledi. Anlaşma yaptıkları özel şirket tarafından her hafta düzenli olarak özel ekipmanlarla çöplük alanına gelinerek çöplerin üzerinin örtüldüğünü, bu yöntemin adanın her kesiminde uygulanan bir yöntem olduğunu anlatan Sarıçizmeli, şöyle konuştu: “Bununla birlikte çöp yerinin ıslahı ile ilgili Başbakanlığa bağlı Yatırım Geliştirme Ajansı’nın Alman şirketle yürüttüğü projeyi yakından takip ediyoruz. Bu proje kapsamında çöpten elektrik santrali kurma çabaları vardır. Hedefimiz bu proje gerçekleşirse, proje kapsamına dâhil olmaktır ki böylece çöp yerimizin ıslahı konusunda büyük bir adım atacağız.”

Vatandaşlar beklentilerini dile getirdi, sorular sordu
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, halka açık toplantıda daha sonra katılımcıların sorularını cevapladı, belediyeden beklentilerini dinledi. Belediyenin ilgili memurlarının, belediyenin mali durumuyla ilgili halkı bilgilendirdiği toplantıda, Belediye Başkanı Sarıçizmeli, benzer toplantıların bundan böyle belediyeye bağlı tüm köylerde periyodik olarak düzenleneceğini belirtti.
(tak)

Bu haber toplam 1387 defa okunmuştur