1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı’nın kapısından döndüler
Kaymaklı’nın kapısından döndüler

Kaymaklı’nın kapısından döndüler

İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen transferin son günü Kaymaklı’nın indirim istemesi üzerine yeşil siyahlılara transfer olamadı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Sezon başında Yenicami ile görüşen ve maddi konularda anlaşamayarak yolları ayırma kararı alan İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen ile Küçük Kaymaklı, Bostancı Bağcıl ve Lefke takımları ilgileniyordu. Bu iki oyuncunun transferin son gününde Küçük Kaymaklı’ya imza atması beklenirken, transfer saatinin bitimine 10 dakika kala Küçük Kaymaklı’nın transferde indirim istemesi, söz konusu transferin gerçekleşmesini engellediği öğrenildi.

İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen daha önce Küçük Kaymaklı ile maddi konularda anlaşmaya varmış ve Yenicami yönetimine de bu takımın formasını giymek istediklerini belirtmişti. Bunun üzerine daha önce transferlerden vazgeçtiğini belirten Bostancı Bağcıl’ın yanı sıra Lefke ile de görüşen Yenicami yöneticileri, oyuncularının Kaymaklı ile anlaştığını kulüplere bildirdi.

İbrahim Çıdamlı transferini gerçekleştirmek üzere Lefkoşa’da Yenicami yöneticileriyle görüşmek için bir araya gelmeyi planlayan Lefke yöneticileri, İbrahim’in Kaymaklı’da forma giymek istediğini söylemesi üzerine transferden vazgeçti.

170 bin TL’ye anlaşmaya vardılar
Bu durumda İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen’e talip olan tek takım olarak transferin son gününe giren Küçük Kaymaklı yöneticileri, daha önce Yenicami’nin istediği 270 bin TL’lik fiyatı aşağıya çekerek 170 bin TL gibi bir rakama oyuncuları transfer etmek için anlaşmaya vardı. Yenicami yönetimi de İbrahim ve Tansel ile konuşarak teklifi kabul etme kararı aldı.
Yenicami’nin Asbaşkanı Gökhan Necipoğlu’nun bu gelişme üzerine İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen’i arayıp “hayırlı olsun” dediği ve oyunculara teşekkür ettiği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine KTFF’ye imza atmak üzere yola çıkan Çıdamlı ve Tansel, yaşanan gelişmenin ardından imza atamadan geri döndü.

Kaymaklı son anda fiyat düşürdü
Çıdamlı ve Tansel’in evraklarını yetiştirmeye çalışan Yenicami yöneticileri transferin bitimine çok az bir süre kala aldıkları teklifle adeta şok yaşadı. Küçük Kaymaklı’nın bir yöneticisinin, Yenicami yöneticisini aradığı ve “Transfer bütçemiz 150 bin TL. Bunun üzerine çıkamayız. 150 bin TL’yi kabul ederseniz oyuncuları alalım” dediği öğrenildi. Bu teklif üzerine Yenicami yönetiminin teklifi reddettiği öğrenildi.

Yeniden görüşecekler
Bonservisli transferin bitmesinin ardından Küçük Kaymaklı’nın oyuncuları kiralık olarak kadroya katıp katmayacağı ise merak konusu. Turan Altay’ın açıklamalarından sonra Yenicami forması giyme şansları da olmayan iki yıldız futbolcunun geleceği henüz netlik kazanmadı. Kaymaklı’nın transferi ‘satın alma opsiyonlu – kiralık’ olarak bitirmeye çalışacağı da gelen haberler arasında.

Bu haber toplam 1362 defa okunmuştur