1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal’da “FEDA” zamanı
Kartal’da “FEDA” zamanı

Kartal’da “FEDA” zamanı

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezon uzun bir aradan sonra şampiyon olan Yenicami’de futbolcuların bir kısmı dün yönetimle maddi konuları görüşmek için bir araya geldi. Geriye kalan futbolcuların bugün kulüple görüşeceği öğrenildi. Yeni yönetimin futbolcul

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezon uzun bir aradan sonra şampiyon olan Yenicami’de futbolcuların bir kısmı dün yönetimle maddi konuları görüşmek için bir araya geldi. Geriye kalan futbolcuların bugün kulüple görüşeceği öğrenildi. Yeni yönetimin futbolculardan maaşlarında indirime gitmelerini istediği öğrenildi.

Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre geçtiğimiz sezonki maaşlarla yola çıkmanın mümkün olmadığı ve yeni yönetimin tüm futbolculardan maaşlarında fedakarlık yapmalarını isteyeceği öğrenildi. Yönetimin maaşlarında indirime gidecek olan futbolcularla yola devam edeceği ve indirime gitmek istemeyen futbolcularla yolların ayrılabileceği öğrenildi.

İndirime gidenlerle devam

Maaşlarında indirime gitmek istemeyen futbolcuların satılık veya kiralık listesine konması ve önümüzdeki sezon farklı bir takımda forma giymesi bekleniyor. Yenicami takımında özellikle geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyük rol oynayan yıldız isimlerin “Feda” konusunda ne cevap vereceği ise merak konusu.

Bazı futbolcuların ne olursa olsun maaşlarında indirim yapmak istemediği ve indirime gidilmesi durumunda takımdan ayrılmak isteyeceği konuşuluyor. Siyah beyazlılarda takımdan ayrılan isimlerin yerlerinin de genç oyuncularla doldurulması bekleniyor.

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur