1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal İskele’ye hazır
Kartal İskele’ye hazır

Kartal İskele’ye hazır

Süper Lig’in kayıpsız lideri Yenicami, yarın deplasmanda oynayacağı Gençler Birliği karşılaşmasının hazırlıklarını dün Göçmenköy Stadı’nda yaptığı çalışma ile tamamladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Süper Lig’in kayıpsız lideri Yenicami, yarın deplasmanda oynayacağı Gençler Birliği karşılaşmasının hazırlıklarını dün Göçmenköy Stadı’nda yaptığı çalışma ile tamamladı. Ligde oynadığı 7 karşılaşmanın tamamından da galibiyetle ayrılan siyah beyazlılarda G.Birliği maçında sakatlığı bulunan Halil Turan forma giyemeyecek. Takım teknik direktörü Turan Altay yakaladıkları çıkışı devam ettirme düşüncesinde.

Altay: “İyi bir çıkışımız var”
Ligde 7 maçta alınan 7 galibiyetin hedefleri arasında olup olmadığı sorusuna Turan Altay “Takımın genel hedefi var o da şampiyonluk. 7’de 7 gibi bir düşüncemiz yoktu. İyi bir takım, iyi bir ekip olduğumuzun farkındaydık. İki yıllık bir birliktelik var. O da başarıya büyük bir katkı sağlıyor. İyi bir çıkışımız var. Umarım bunu daha yukarılara taşırız” cevabını verdi.

“Çıkışın tersini de düşünüyoruz”
Ligde rakiplerin kaybetmesi halinde şampiyonluk yarışının erken bitmesi mümkün mü sorusuna “Bu süreçte biz de kaybedebiliriz” diyen Altay şunları kaydetti: “Senenin başında Yenicami ve K.Kaymaklı dışında Lefke, Bağcıl ve Doğan Türk Birliği’nin şampiyon olma gibi bir düşünceleri vardı. Şu anda bu takımlarla puan farkları oluştu. Bizim alacağımız kötü neticeler o takımların da potanın içerisine girmesi demektir. Biz elde ettiğimiz çıkışın tersini de düşünüyoruz. Tam tersi de olabilir”

“Rakibimizin özgüveni var”
Gençler Birliği’ni canlı olarak izlemediğini ancak son oynanan Doğan Türk Birliği maçının kaydını 90 dakika izlediğini belirten Altay rakiplerinin iyi bir takım olduğunu belirtti. Altay “Rakibimiz iyi bir ekip, iyi yabancıları var. Belli ki iyi bir birliktelikleri var. Şu anda Doğan Türk Birliği’ni Girne’de 6-0 mağlup etmenin özgüveni var. Çok sürpriz bir sonuçtu. Biz de iyi bir ekibiz. Deplasmanlarımızı bu maçla bitiriyoruz. İkinci devre 9 maçımız yakında olacak” dedi.

“Hak eden kazanır”
Manevi yönleri güçlü bir insan olduğunu dile getiren Altay “Saha içerisinde her zaman hak eden kazanır. Başka türlü olursa zaten bir sebebi vardır. Biz hak ediyorsak biz kazanacağız, onlar hak ediyorsa onlar kazanacak. İkimiz de hak etmiyorsak berabere bitecek” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1235 defa okunmuştur