1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. KADIN FUTBOL KARMASI ANTALYA’DA
KADIN FUTBOL KARMASI ANTALYA’DA

KADIN FUTBOL KARMASI ANTALYA’DA

Antalya Belediyesi tarafından düzenlenen, Uluslararası U17 Bayanlar Futbol Turnuvası’na katılacak olan U17 Kadın Futbol Karmamız dün adadan ayrıldı. Son idmanını dün sabah 9.00 da antrenör Serhat Deniz nezaretinde yapan bayan futbol takımımız bugün

A+A-

 

 

 

Turnuvada Almanya ve Türkiye’nin yanı sıra bayan futbolunda söz sahibi olan Norveç ve Portekiz gibi ülkeler de katılacak

 

Antalya Belediyesi tarafından düzenlenen, Uluslararası U17 Bayanlar Futbol Turnuvası’na katılacak olan U17 Kadın Futbol Karmamız dün adadan ayrıldı. Son idmanını dün sabah 9.00 da antrenör Serhat Deniz nezaretinde yapan bayan futbol takımımız bugün 16.30’da Almanya ile ilk maçına çıkacaklar.

 

ÇOK ÖNEMLİ ÜLKELER VAR

Antalya Belediyesi tarafından düzenlenecek turnuvada Almanya ve Türkiye’nin yanı sıra bayan futbolunda söz sahibi olan Norveç ve Portekiz gibi ülkeler de katılacak.  Kafile başkanlığını Federasyon yönetim kurulundan Avukat Enver Baturalp yapacak ayrıca kafilede Milli Takımlar Sorumlusu Mehmet Avcı da bulunuyor. Ligdeki dört takımdan toplam 18 sporcu kafilede yer alıyor.

 

SERHAT DENİZ  “TECRÜBE AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR TEMAS”

U17 Kadınlar Futbol Karması’nın antrenörlüğünü üstlenen Serhat Deniz genç oyuncuların tecrübe kazanmaları açısından çok önemli bir dış temasa gideceklerini belirterek “Oyuncularımız kendi ligimizin dışındaki takımların oynadıkları futbolu görmeleri açısından çok faydalı bir turnuva olacaktır. Böyle bir şans yakaladığımız için mutluyuz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 910 defa okunmuştur