1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. GİRNE'DE KORKUNÇ KAZA
GİRNEDE KORKUNÇ KAZA

GİRNE'DE KORKUNÇ KAZA

Girne Turizm Limanı yakınlarında bir hotel inşaatında çalışan 19 yaşındaki genç, inşaatta toprak kayması sonucu yaşamını yitirdi.

A+A-

YENİDÜZEN HABER PAKETİ

Yine iş kazası! Girne Turizm Limanı yakınlarında bir hotel inşaatında çalışan 19 yaşındaki genç, inşaatta toprak kayması sonucu yaşamını yitirdi.

Bu sabah saat 10:00 meydana gelen korkunç kazada, 19 yaşındaki Cuma Cemiloğlu, göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerinden edilen bilgiye göre, inşaatta çalışan Cemiloğlu'nun koruyucu kaskı olmadığı öğrenildi.

İş kazası Polis Basın Bülteninde şu şekilde yer aldı:

ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

04.09.2014 tarihinde, saat 10.00 sıralarında, Girne’de Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde yapımı devam etmekte olan bir bina inşaatının, temel ölçülerinin yapıldığı sırada, o esnada temel alanı içerisinde çalışan Cuma CEMİLOĞLU (E-19)’nun üzerine, temel duvarından kopan toprak parçası (yaklaşık bir metre çapında) düşmesi sonucu ağır şekilde yaralanmıştır.

Olayda yaralanan Cuma CEMİLOĞLU, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan ilk yardım tedavisine müteakip Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edimli ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 12.00 sıralarında yaşamını yitirmiştir.

Aynı gün, adı edilenin cesedi üzerinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan otopsi neticesinde ölüm sebebinin “ göçük altında kalması ile oluşan çoklu kaburga kırıkları, iç kanama ve iç organ yaralanması” olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

 

Bu haber toplam 3027 defa okunmuştur