1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler’de bayram izni
Gençler’de bayram izni

Gençler’de bayram izni

Yaklaşık bir haftadır yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençler Birliği’nde Ramazan Bayramı nedeni ile futbolculara iki gün izin verildi. Kırmızı-siyahlılar çalışmalarını 30 Temmuz Çarşamba günü devam edecek

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gençler Birliği, Ramazan Bayramı nedeni ile yeni sezon hazırlıklarına 2 gün ara verdi.
Bir haftadır İskele Cumhuriyet Stadı ile salonda çalışmalarını sürdüren kırmızı-siyahlılarda, bayramın ilk iki gününü dinlenerek geçirecek. 30 Temmuz Çarşamba günü sahilde yapacağı idmanlara çalışmalara yeniden başlayan olan Gençler Birliği’nde, futbolculara İskele Belediye Halk Pljaı’nda akşam yemeği verilecek.

Kartepe’de kamp
Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, yeni sezon hazırlıklarını pazar günleri hariç haftanın 6 günü sürdüreceklerini belirtirken, ilk hazırlık maçını ise 9 Ağustos’ta yapacaklarını söyledi.
Ogan, ayrıca 1-6 Eylül tarihleri arasında yurtdışında kamp yapmayı planladıklarını ve kamp yerini Kartepe olarak belirlediklerini açıkladı.

İki Senegalli geliyor
Transfer çalışmaları hakkında gelişmelere de değinen genç teknik adam, Yeniboğaziçi’nden Hüseyin Gökşan ve Geçitkale’den Mehmet Çavuş’un yanı sıra Türk Ocağı kalecisi Ali Aydemir ve Dipkarpaz’dan Mustafa Bakır’la anlaştıklarını ve bu oyuncuların bayram tatilinin ardından imza atacaklarını belirtti. Ahmet Ogan, Nurettin Gecekuşu transferi için Mağusa Türk Gücü Kulübü ile anlaştıklarını ve bu oyuncuyu da kadrolarına katmaları durumunda yerli transferini kapatacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1130 defa okunmuştur