1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği çalışmalara başladı
G.Birliği çalışmalara başladı

G.Birliği çalışmalara başladı

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gençler Birliği geçtiğimiz gün sezon açılışını İskele Cumhuriyet Stadı’nda gerçekleştirdi

A+A-

Ersin ORKOZ

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gençler Birliği geçtiğimiz gün sezon açılışını İskele Cumhuriyet Stadı’nda gerçekleştirdi. Yeni teknik direktörleri Ahmet Ogan ve yardımcısı Hasan Tamel’in nezaretinde bir araya gelen G.Birliği’nin sezon açılışına A takımdan 18, A2 takımdan 9, toplamda 27 futbolcu katıldı. Açılışta futbolcular kısa terleme koşusu yaparken açma germe egzersizleri ile ilk antrenmanı tamamladı. Antrenmana yeni transferlerden Hüseyin Gökşan ve Mehmet Çavuş’un yanı sıra, anlaşma sağlanan kaleci Ali Aydemir de katıldı.

Gülcan: “G.Birliği zor deplasmanlardan biri olmalı”
Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Mustafa Gülcan sezon açılışında yaptığı konuşmada G.Birliği’nin zor deplasmanlardan bir tanesi olması gerektiğini söyledi. Gülcan, 80’inci yılda hedefi Süper Lig olarak gösterdiklerini hatırlatarak, bunu başardıkları için mutlu olduklarını belirtti. Gülcan 2014 – 2015 futbol sezonunun tüm kulüplere hayırlı olmasını dilerken, yeni sezonda Ahmet Ogan ve ekibiyle çalışmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1106 defa okunmuştur