1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Denktaş sözünü unuttu
Denktaş sözünü unuttu

Denktaş sözünü unuttu

Mormenekşe Stadı’nın ışıklandırmasıyla ilgili henüz hiçbir adımın atılmaması can sıktı

A+A-

Mormenekşe Cemal Balses Stadı’nda Spor Dairesi tarafından yapılan zemin çalışmaları sürerken takım antrenmanlarını Doğu Akdeniz Üniversitesi Tesisleri’nde sürdürüyor. 26 Ekim 2013 tarihinde açılışı gerçekleşen tribün çatısıyla birlikte çağdaş bir görünüme kavuşan Cemal Balses Stadı’nda Serdar Denktaş’ın daha önceden sözünü verdiği ‘stadın ışıklandırılması’ ile ilgili henüz bir çalışma yapılmaması kafalarda soru işaretine sebep oldu

Eren ŞİŞİK

Çatının açılışında ışıklandırma sözü vermişti
26 Ekim’deki açılışta açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, stadın çağdaş bir yapıya kavuşması ve takımın akşam idmanlarını daha rahat bir şekilde yapabilmesi için stadı ışıklandırma sözü vermişti. Ancak henüz stadın ışıklandırmasıyla ilgili bir çalışma başlamaması “Denktaş sözünü unuttu mu?” sorusunu akıllara getirdi. Mormenekşe yönetiminin de bu konu hakkında çalışmalar gerçekleştirdiği ancak bir türlü olumlu adım göremediği iddia edildi.

Projeler sunuldu ama cevap yok
Mormenekşe yönetimin daha önceden sahanın ışıklandırması ile ilgili olarak birkaç firma ile görüştüğü ve projeleri Spor Bakanlığı’na sunduğu öğrenildi. Projelerin sunulmasına rağmen Bakanlıktan bir adım atılmadığı öğrenilirken, saha çalışmalarının da çok yavaş ilerlediğini ve takımın idmanlarını yapmakta sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

Altyapıdaki futbolcular idman yapamıyor
Özellikle son yıllarda altyapıdaki futbolcularına büyük önem veren Mormenekşe yönetiminde bu oyuncuların da antrenman yapacak saha sıkıntısı yaşadığı ve yeni sezona hazırlanamadığı da gelen haberler arasında.

Bu haber toplam 1391 defa okunmuştur