1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Değirmenlik’te erken zafer: Osman Işısal ve yıldız ekibi göreve hazır!
Değirmenlik’te erken zafer: Osman Işısal ve yıldız ekibi göreve hazır!

Değirmenlik’te erken zafer: Osman Işısal ve yıldız ekibi göreve hazır!

Değirmenlik Belediye Başkanı ve CTP-BG Belediye Başkan adayı Osman Işısal, yeni dönem için hazırladığı projeleri bölge halkına sundu.

A+A-

 

Değirmenlik Belediye Başkanı ve CTP-BG Belediye Başkan adayı Osman Işısal, yeni dönem için hazırladığı projeleri bölge halkına sundu. Göreve geldiği ilk günden itibaren Değirmenlik Belediyesi’ni kalkındıran, borçsuz şekilde bugünlere taşıyan, halka yaraşır kaliteli hizmetleriyle 28 belediye arasında ilk sıralara yerleşen Osman Işısal, yeni dönemde de bölge halkı için çalışmaya tüm gücüyle devam edeceğini söyledi.

Değirmenlik belediyesine bağlı 16 köyün yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacak CTP-BG Değirmenlik Belediye Başkan adayı Osman Işısal ve meclis üyesi adaylarının tanıtım şöleni dün akşam Değirmenlik Sarayönü Meydanı'nda yapıldı. “İnsanlarımı seviyorum, beldemi seviyorum, meclis üyelerimi ve çalışanlarımı seviyorum” şeklinde konuşmasına başlayan Osman Işısal, seçim döneminde belediyenin yaptığı icraatları karalamaya çalışanları, yakışıksız ve asılsız suçlamalarla rant sağlamaya çalışanları kınadı.

Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen şölen, muhteşem bir kutlama havasında geçti. Değirmenlik’teki tanıtım şölenine CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın, Maliye Bakanı Zeren Mungan, Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, Lefkoşa milletvekilleri Doğuş Derya ve Tufan Erhürman ve bölge halkı katıldı. 

ERK: 3’ÜNCÜ DÖNEM İÇİN SONUNA KADAR EL ELE

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk ve Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın’ın da konuşma yaptığı etkinlikte Değirmenlik Belediye Başkanlığı için aday olan Osman Işısal ve belediye meclis üyelerinin üçüncü dönem için de halktan onay alacağı belirtildi. Genel Sekreter Kutlay Erk, yıldızlı belediyelerin, yıldızlı başkan ve adaylarla ilerleyeceğinin altını çizerek Değirmenlik Belediyesi’ne yaraşır bir başkan olan Osman Işısal’ın üçüncü döneminde de halk ile el ele çalışacağını ifade etti.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARINA YILDIZLI ROZET

29 Haziran’da yapılacak olan yerel seçimlere Değirmenlik Belediye Başkan adayı Osman Işısal ile birlikte girecek olan Değirmenlik Belediyesi meclis üyesi adayları Zerin Ceral, Taksim Karavezirler, Mehmet Hüdaverdioğlu, Ahmet Çavuş Mustafa Görgül, Mustafa Uygun, Mahmut Aygın, Ahmet Dilekkaya, Muhiddin Miralay, Abdullah Demirer ve Tahir Irız’ın tanıtımlarının yapılmasının ardından yıldızlı rozetleri takıldı.

Bu haber toplam 1704 defa okunmuştur