1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dairelerde hedef yarı final
Dairelerde hedef yarı final

Dairelerde hedef yarı final

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda sıra çeyrek final ve yarı final maçlarında

A+A-

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçlarının geçtiğimiz hafta tamamlanmasını ardından sıra çeyrek final ve yarı final maçlarına çevrildi. Turnuvada çeyrek final maçları bu akşam, yarı final maçları ise 28 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak.

Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleşmekte olan ve 15 Temmuz tarihinden beridir devam eden Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final ve üçüncülük maçı ise 2 Eylül Salı akşamı oynanacak. Turnuvada “A” grubunda Telefon Dairesi lider, Çevre Bakanlığı ikinci, Hazine Muhasebe Dairesi üçüncü ve Devlet Hastanesi takımı dördüncü sırada çeyrek finale yükselmişlerdi. “B” grubunda ise İçişleri Bakanlığı gol averajı ile lider ve Maliye Bakanlığı da ikinci sırada çeyrek finale çıkarken, Din İşleri Dairesi üçüncü, Ekonomi Bakanlığı dördüncü sırada çeyrek final bileti almışlardı.
Spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından organize edilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında çeyrek final ilk maçı saat 19.00’da başlayacak. Çeyrek finalde turu atlayan takımlar 28 Ağustos Perşembe akşamı yarı finalde kozlarını paylaşacaklar. Program şöyle:

Bu Akşam (Çeyrek finaller)
Telefon Dairesi-Ekonomi Bakanlığı (19.00)
Çevre Bakanlığı-Din İşleri Dairesi (20.00)
Hazine Muhasebe Dairesi-Maliye Bakanlığı (21.00)
Devlet Hastanesi-İçişleri Bakanlığı (22.00)

Yarı Final (Perşembe)
(Telefon-Ekonomi galibi)-(Hazine-Maliye galibi) (20.00)
(D.Hastanesi-İçişleri galibi)-(Çevre-Din İşleri galibi) (21.00)

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur