1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir – Gönyeli finali
Cihangir – Gönyeli finali

Cihangir – Gönyeli finali

3. Erülkü Anı Futbol Turnuvası dün başladı

A+A-

Necmi Belge

Dört yıl önce hayatını kaybeden Oktay – Ülgen Erülkü çifti anısına bu yıl Cihangir Spor Kulübü tarafından üçüncüsü düzenlenen Erülkü Anı Futbol Turnuvası dün oynanan karşılaşmalarla başladı. Yarın tamamlanacak turnuvada rakiplerini mağlup eden Cihangir ve Gönyeli finale yükseldi.

Cihangir ve Gönyeli farklı kazandı
Günün ilk maçı, Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda ev sahibi Cihangir ile bu sezon K-Pet Birinci Ligi’nde mücadele edecek olan Gençlik Gücü arasında oynanandı.
Cihangir’in üstünlüğünde  geçen karşılaşmada 4-1 galip gelen Cihangir, Erülkü turnuvasının ilk finalisti oldu. Bu karşılaşmada Cihangir’in gollerini Fırat Ersalan, biri penaltı olmak üzere Yannick (2) ve Ali Demiroğlu’ndan gelirken, Gençlik Gücü’nün tek golü penaltıdan Ahmet Can Tokmak’tan geldi.
Bu maçın ardından oynanan turnuvanın ikinci karşılaşmasında Değirmenlik ile Gönyeli karşı karşıya geldi. Bu maçı 0-3’lük skorla kazanan Gönyeli turnuvanın ikinci finalisti oldu. Gönyeli’yi finale çıkaran golleri İbrahim Öksüzoğlu, Coşkun Ulusoy ve penaltıdan Hasan Kanlı kaydetti.

Final yarın
Bu sonuçlardan sonra, Cihangir ile Gönyeli arasındaki 3. Erülkü Anı Futbol Turnuvası’nın final maçı yarın saat 17.00 de Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda yer alacak. Bu maçtan önce, Değirmenlik ile Gençlik Gücü arasında saat 15.00’de üçüncülük maçı oynanacak.

Bu haber toplam 1358 defa okunmuştur