1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya Bulutoğluları ile devam dedi
Çetinkaya Bulutoğluları ile devam dedi

Çetinkaya Bulutoğluları ile devam dedi

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın olağan genel kurulu dün akşam kulüp lokalinde yapıldı.

A+A-

Necmi Belge

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın olağan genel kurulu dün akşam kulüp lokalinde yapıldı.
Başkanlık için tek aday olan ve halen başkanlık görevini sürdüren Cemal Bulutoğluları yeniden başkan seçildi.
Genel kurul saat 19.30’da başladı. Nisabın olmaması nedeniyle, 30 dakika sonra başlayan genel kurula 21 kişi katılırken, Divan başkanlığına Veli Hakkı, Başkan yardımcılığına Özalp Hafız, sekreterliğe ise Ferdinç Kılıç getirildi.
Divan Kurulu’nun seçilmesinin ardından, Başkan Cemal Bulutoğluları faaliyet raporunu okudu. Bulutoğluları, Çetinkaya’nın yine şampiyonluğa oynayacağını ancak, bunu yaparken geçtiğimiz sezon başarılı olan gençleştirilmiş kadrosunu kaliteli iki yabancı futbolcu ile takviye edeceklerini söyledi.

Sertoğlu’nu eleştirdi
Bu noktada, Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’na da eleştirilerde bulunan Başkan Bulutoğluları, KTFF-KOP görüşmlerinin devam ettiği bugünlerde yabancı futbolcu kısıtlamasının akılcı olmadığını dile getirirken, KTFF-KOP görüşmelerinin cılız bir şekilde devam ettiğini ve bu görüşmelerden umutlu olmadığını belirtti.
Başka kulüplere kiralık olarak verilen 11 futbolcunun geri döndüğünü anımsatan Bulutoğluları, bu geniş kadro ile şampiyonluğa oynayacak güçte olduklarını sözlerine ekledi. Faaliyet raporu daha  sonra oybirliği ile onaylandı.

Mali rapor okunurken gerginlik yaşandı
Faaliyet raporudan sonra, 546 bin 430 TL gelir ve 640 bin 197 lira 33 kuruş gider olan Mali rapor Mali Sekreter Ferdinç Kılıç  tarafından okundu. Mali rapor konusunda eleştiri yapan eski başkanlardan Erdener Uysal’ın Ferdinç Kılıç’a karşı yaptığı eleştiri ortamın bir anda gerilmesine neden oldu. Uysal, Kılıç’ın geçmişte mali raporu eleştirdiği hatta kulübü ilgili makamlara şikayet edeceği şeklinde konuştuğunu hatırlatırken, bu eleştirilere rağmen mali raporun altına imza atmasına tepki gösterdi. Yapılan eleştirilerin ardından Mali rapor da onaylandı.
Faaliyet ve Mali raporların okunmasının ardından başkanlık seçimine gidildi. Tek aday olan Cemal Bulutoğluları yeniden başkan seçildi. Bulutoğluları daha sonra, yönetim kurulu arkadaşlarını genel kurulun onayına sundu. Genel kurul, dilek ve temennilerden sonra sona erdi.

Yönetim Kurulu
Cemal Bulutoğluları (Başkan) Mehmet Özçelik (Başkan Yrd. Basın Sözcüsü), Ferdinç Kılıç (Genel Sekreter ve Mali İşler Sorumlusu), Fikri Macila (Futbol Şube Sorumlusu), Emre Çerkez (Sosyal İşler Sorumlusu), Hakan Harman (Basketbol ve Altyapılar Sorumlusu), Mehmet Doğu Özdağ (Futbol Şubesi ve Federasyon Sorumlusu), Av.Hüseyin Malyalı (Dış İşler ve Hukuk İşleri), Av.Şefket (Dış İşleri ve Hukuk İşleri), Sonat Altuğ, Ali Uysal, Doğan Özyiğit (Faal Üye)
Denetleme Kurulu: Veli Hakkı, Özalp Hafız, Cihan Vardar
Haysiyet Divanı: Ömer Arhun, Erdener Uysal, Ali Kösezade, Hüseyin Özgürgün, Mehmet Tatar.

Bu haber toplam 1493 defa okunmuştur