1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kanal SİM 6. Yaşını Kutluyor
Kanal SİM 6. Yaşını Kutluyor

Kanal SİM 6. Yaşını Kutluyor

“Kıbrıs’ın Çok Taraflı Haber Kanalı” sloganı ile 2 Nisan 2009’da yayın hayatına başlayan KANAL SİM, Perşembe günü 6’ncı yaşını kutlayacak.

A+A-


“Kıbrıs’ın Çok Taraflı Haber Kanalı” sloganı ile 2 Nisan 2009’da yayın hayatına başlayan KANAL SİM, Perşembe günü 6’ncı yaşını kutlayacak. Barış kültürünü yayınlarının merkezine koyan KANAL SİM 6. yaşında da demokrasi, insan hakları, barış ve emek mücadelesinin ekranı olmaya devam ediyor. Yenidüzen gazetesi ve Sim Radyo’nun ardından üçüncü kardeş olarak United Medya Gruba katılan Kanal Sim, 6’ncı kuruluş yıldönümünde bir ilke daha imza attı.

“Kıbrıs'ın Çok Taraflı Video Portalı” yarın yayına başlayacak

“Kıbrıs'ın çok taraflı video portalı” sloganıyla web sitesi yarın yayına başlayacak.  www.kanalsim.com isimli web sitesinde Kuzey Kıbrıs’ın en geniş kapsamlı video listesi bulunuyor.  Sitede, Kanal SİM’e ait haberlerden videolar, programların görüntüleri, spordan videolar ve ülkemizde çekilen kara ve deniz avcılığı videoları geniş bir şekilde yer alacak.  Kuruluş yıldönümü nedeniyle, Kanal Sim tarafından çekilen “Bölünmüş Başkentin Hayalet Havaalanı” adlı belgesel yapım da 7 Nisan günü düzenlenecek galada gösterilecek.

Bu haber toplam 1610 defa okunmuştur