1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 3 adet skorbord alınacak
3 adet skorbord alınacak

3 adet skorbord alınacak

Spor dairesinin isteği üzerine merkezi statlara kurulması için ihalesi yapılan elektronik skorbord alım ihalesi iptal edildiği ortaya çıktı.

A+A-

 

Hüseyin KIRAL

Spor dairesinin isteği üzerine merkezi statlara kurulması için ihalesi yapılan elektronik skorbord alım ihalesi iptal edildiği ortaya çıktı.
Planlama İnşaat Dairesi tarafından hazırlanan şartnameye, ihaleye katılan firmaların itirazlarını değerlendiren Merkezi İhale Komisyonu, ihaleyi iptal ederek, yeni şartname hazırlatıp yeniden ihale etmeye hazırlanıyor.

Bir stat eksik kalacak
Spor Dairesi tarafından eksikliği görünen ve dört merkez stada konulmak üzere talep edilen skorbord alımının uzaması nedeni ile ayrılan para da yetersiz kaldı.
Lefkoşa, Mağusa, Girne ve Güzelyurt statları için alınması düşünülen dört adet skorbordun Ocak ayındaki değeri 80 Bin TL olarak belirlenirken, geçen altı aylık süre zarfında dövizdeki yükseliş neticesinde bugün alımı gerçekleşse bile 80 Bin TL ile üç adet skorbordun alınabileceği ortaya çıktı.

Bir skorbord da RA 25 için
Merkezi İhale Komisyonu, Spor Dairesi’nin isteği üzerine Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’na çok amaçlı skorbord alımı için ihaleye çıktı. Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nun verdiği bilgiye göre, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nun çok amaçlı bir skorborda ihtiyacı olduğunu, aynı ihtiyacı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımının kullandığı kendi salonu YDÜ RA 25 Spor Salonu’nda duyduğunu belirtti. Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Atatürk Spor Salonu’na yeni bir skorbord takılacağını ve yeninin takılmasının ardından sökülecek olan skorbordun da YDÜ RA 25 Spor Salonu’na takılacağını açıkladı.

Bu haber toplam 3000 defa okunmuştur