1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 27 yaşındaki Cansu Özkan yaşamını yitirdi
27 yaşındaki Cansu Özkan yaşamını yitirdi

27 yaşındaki Cansu Özkan yaşamını yitirdi

27 yaşındaki Cansu Özkan, bu sabah saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. 27 yaşındaki genç kadının ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

A+A-

Devrim DEMİR

27 yaşındaki Cansu Özkan, bu sabah saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. 27 yaşındaki genç kadının ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Annesi tarafından ölü olarak bulunan Cansu Özkan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Lefkoşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cansu Özkan’ın 3 hafta önce mide ameliyatı olduğu öğrenildi.  Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde mide ameliyatı olduğu iddia edilen Özkan’ın ameliyatı ile ilgili Lefkoşa Hastanesi Başhekimliği’nden bir açıklama gelmedi. 

Polis, Özkan’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlattı. Cansu Özkan’ın otopsisi dün gerçekleşti.

Cansu Özkan’a dün Lefkoşa Hastanesi Morgu’nda Adli Tıp Doktoru İdris Deniz tarafından otopsi yapıldı. Özkan’ın kesin ölüm sebebi belirlenemedi.

Polis Basın Subaylığı Özkan’ın “kesin ölüm sebebinin tespiti için kan ve doku örneklerinin alınmış olup tetkiklerin ardından belirleneceğini” açıkladı.

 

Cansu Özkan’ın dayısı: “Hiçbir şeyi yoktu, şoktayız”

Cansu Özkan’ın dayısı Doktor Hasan Sav, yeğeni Cansu Özkan’ın hiçbir sağlık problemi olmadığını, Pazar günü bir doğum günü partisinde birlikte zaman geçirdiklerini ve gayet sağlıklı olduğunu söyledi.

Sav, yeğenin ölüm sebebinin henüz bilinmediğini 3 hafta önce mide ameliyatı olduğunu belirterek, “Aile doktor hatası olduğunu düşünmüyor. Kızımız çok neşeli ve sağlıklıydı. Hiçbir sağlık sıkıntısı yoktu. Hiç beklemediğimiz bir anda onu kaybettik, şoktayız” dedi.

Cansu Özkan’ın yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

 

Bu haber toplam 19068 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler