1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 10 bin TL öderse serbest kalacak...
10 bin TL öderse serbest kalacak...

10 bin TL öderse serbest kalacak...

Kardeşinin kimliği ile KKTC’ye gelen ve tutuklanan zanlı S.Ç, dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Kardeşinin kimliği ile KKTC’ye gelen ve Nuh’un Gemisi isimli otelde tespit edilerek tutuklanan zanlı S.Ç almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Başkasının kimliğine bürünme” ve “Sahte davranışla kayıt temin etme” suçlamalarıyla ilgili olarak dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Soruşturma tamamlandı...
Meselenin tahkikat memuru Ahmet Köse, zanlı S.Ç’in 27 Temmuz tarihinde başkasının kimliğine bürünerek ve sahte davranışla kayıt temin ederek Ercan Havalimanından KKTC’ye giriş yaptığını açıkladı. Zanlının akabinde ayni gün Bafra Turizm bölgesinde faaliyet gösteren Nuh’un Gemisi isimli otele giderek yine başkasının kimliğine bürünüp sahte davranışla kayıt temin ettiğini belirten Köse, zanlının otele giriş yaptığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığı belirten Köse, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı...
İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan, zanlı S.Ç’in kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 10 bin TL nakdi teminat ödemesine emir verdi.

Bu haber toplam 1406 defa okunmuştur