1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zirvedekiler yerini korudu
Zirvedekiler yerini korudu

Zirvedekiler yerini korudu

KTFF Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu cezalarla birlikte CentilmenLig puan durumları güncellendi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu cezalarla birlikte CentilmenLig puan durumları güncellendi. K-Pet Süper Lig’de Yenicami liderliğini 21’inci hafta sonunda da devam ettirdi. Birinci Lig Kırmızı Grup’ta Düzkaya’nın liderliği devam ediyor. Ligin Beyaz Grubu’nda ise Bostancı Bağcıl’ın liderliği devam etti. Genç takımlara bakıldığı zaman Süper Lig’de Baf Ülkü Yurdu’nun liderliği devam ederken, Birinci Lig Kırmızı Grup’ta Merit Alsancak Yeşilova, Beyaz Grup’ta ise Bostancı Bağcıl liderlik koltuğunda yer alıyor.

A takımlarda zirvedeki takımlar yerini korudu

K-Pet Süper Lig’de Yenicami’nin CentilmenLig’de liderliği haftalardır devam ediyor. Siyah beyazlıların 97 puanı bulunurken, takipçi konumunda bulunan Baf Ülkü Yurdu 121 puanla 2’nci sırada bulunuyor. Kırmızı Grup’un zirvesinde yer alan Düzkaya’nın 74 puanı bulunuyor. Ligin Beyaz Grubu’nda ise geçtiğimiz hafta Girne Halk Evi’nden liderliği alan Bostancı Bağcıl, bu hafta da liderliğini devam ettirdi. A takımlar bazında haftalar sonra zirvede yer alan takımlarda bir değişiklik olmadı.

Baf Ülkü Yurdu gençleri hata yapmıyor

A2 Süper Lig’de Baf Ülkü Yurdu’nun liderliği devam etti. Birinci Lig Kırmızı Grup’ta Merit Alsancak Yeşilova, Birinci Lig Beyaz Grup’ta ise Bostancı Bağcıl haftayı lider kapatan ekipler oldu. Baf Ülkü Yurdu hem A takımlar bazında, hem de genç takımlar bazında haftanın centilmeni oldu.

cent1-002.jpgcent2-003.jpg

Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur
Etiketler :