1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonluk Erenköy ve Çanakkale’nin
Şampiyonluk Erenköy ve Çanakkale’nin

Şampiyonluk Erenköy ve Çanakkale’nin

Ortaokullu Yıldızlar Voleybol Şampiyonası dün İskele Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Voleybol Şampiyonası tamamlandı. İskele Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalar neticesinde kızlarda Erenköy Lisesi, erkeklerde de Çanakkale Ortaokulu şampiyon oldu.

Kızlarda Erenköy üstünlüğü

Kızlar final mücadelesinde Erenköy Lisesi ile Canbulat Özgürlük Ortaokulu karşılaşırken rakibini 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Erenköy Lisesi şampiyonluk ipini göğüsledi. Kızlar üçüncülük mücadelesinde ise ilk günü mağlubiyetle tamamlayan Çanakkale Ortaokulu ile Türk Maarif Koleji karşılaştı. Rakibini 3-2’lik skorla yenmeyi başaran Çanakkale Ortaokulu organizasyonu üçüncü olarak tamamladı.

Erkeklerde çekişmeli final Çanakkale’nin

Erkeklerde şampiyonaya bu eğitim yılında üç takım katılırken, oynanan grup müsabakaları sonunda Erenköy Lisesi grubu lider tamamladığı için final vizesi almıştı. İkinci ve üçüncü olan Çanakkale Ortaokulu ile Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji arasında önceki gün oynanan karşılaşmada Çanakkale Ortaokulu rakibini yenerek finale yükseldi. Çekişmeli geçen ve kazananı Tie-break setinin belirlediği erkekler finalinde Erenköy Lisesi’ni 3-2 mağlup etmeyi başaran Çanakkale Ortaokulu şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupaları takdim edildi.

 

Fotoğraf: Sedat Kılıç

Bu haber toplam 3616 defa okunmuştur
Etiketler :