1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe intihar etti: 0-6
Mormenekşe intihar etti: 0-6

Mormenekşe intihar etti: 0-6

Yalova, Mormenekşe’yi deplasmanda farklı mağlup etti

A+A-

STAT: Cemal Bales Stadı

HAKEMLER: Serdar Bilgimer**, Ahmet Karaoğluları**, Ali Orçan**

MORMENEKŞE: Doğuhan Ergazi*, Soulegmane Demba*, Fetin Beyitoğluları*, Kenan Gümüşören*, Can Özsoy*, Rifat Emirhan*, Emre Kuvvetlişahin*, Sami Yahat*, Burak Tünsay*, Nasuh Güngör* (Dk.38 Mehmet Ali Öztemiz*), Drissa* (Dk.46 Fofana*)

YALOVA: İrfan Özbay***, Ali Özbahar***, Mahmut İneci**, Aykut Esmerarslan**, Mithat Küçükakaçalı***, Erdinç Börekçi*** (Dk.59 Çağlar Toklu**), Buğra Barın***, Muammer Tip*** (Dk.42 Cemal Yaşınses***), Abia Israel***, David Anna***, E. Neval Esengül**

GOLLER: Dk.17 ve 90 Abia Israel Dk.23 David Anna, Dk.36 Ali Özbahar (P), Dk.55 Cemal Yaşınses Dk.76: Buğra Barın (Yalova)

SARI KARTLAR: Dk.52 Burak Tünsay, (Mormenekşe) Dk.71 Neval Esengül (Yalova)

 

K-Pet Süper Lig’in 24’üncü haftasında Mormenekşe’ye konuk olan batı ekibi Yalova, sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak haftayı gakibiyetle kapattı. Karşılaşma boyunca rakibinin üstünde kalitesini konuşturan Yalova, rakibini gol yağmuruna tuttu. Mücadelenin sona ermesiyle birlikte ev sahibi ekip Mormenekşe ligde kalma umutlarını iyicre yitirdi. Karşılaşmanın ardından Yalova 36 puana yükselirken, ligin dibine demir atan Mormenekşe ise 15 puanda kaldı.

 

Önemli anlar

Dk.14: Emre Kuvvetlişahin’in sağ kanattan yaptığı ortaya Drissa kafa vuruşunu yaptı top dışarıya gitti.

Dk.17: Ceza sahası içinde David Anna’dan aldığı pası kontrol edip düzgün bir vuruş yapan Abia Israel topu ağlara gönderdi. (0-1)

Dk.23: Muammer Tip’in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta penaltı noktasında yükselip kafa vuruşunu yapan David Anna toğu ağlarla kucaklaştırdı. (0-2)

Dk.36: Can Özsoy’un kendi ceza alanı içinde topa elle müdahalesi sonucunda hakem Serdar Bilgimer penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Ali Özbahar golünü attı. (0-3)

Karşılaşmanın ilk devresi Yalova’nın 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Dk.55: Erdinç’in pasına ceza sahası içinde hareketlenen Cemal Yaşınses düzgün bir vuruş yaparak topu bir kez daha ağlara yolladı. (0-4)

Dk.69: Yalova oyuncusu Neval Esengül, tribünlerle laf kargaşasına girdi. Teknik direktör Derviş Kolcu oyuncunun kırmızı kart görmemesi için skor avantajını da elinde tutmasıyla oyuncuyu dışarıya aldı. Bu dakikadan sonra Yalova 3 değişiklik hakkını da kulladınığı için oyunu 10 kişi oynadı.

Dk.76: Buğra Barın ceza sahası dışından kaleyi karşısına alarak vuruşunu yaptı ve topu bir kez daha filelerle kucaklaştıran isim oldu. (0-5)

Dk.84: Fofana’nın ceza sahası içinden vurduğu şut sonrasında top direkten geri geldi.

Dk.89: Abia, orta sahadan kendi taşıdığı topla ceza sahası içine girip vuruşunu yaptı ve golünü atarak maçın  skorunu tayin etti. (0-6)

Yalova karşılaşmayı 6-0 kazandı.

Bu haber toplam 2295 defa okunmuştur
Etiketler : , ,