1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan’dan rahat galibiyet: 0-3
Doğan’dan rahat galibiyet: 0-3

Doğan’dan rahat galibiyet: 0-3

Doğan Türk Birliği deplasmanda rahat bir galibiyet aldı

A+A-

STAT: Üner Berkalp Stadı

HAKEMLER: Ali Özer, Cemal Sakallı, Şakir Azizoğlu

BAF ÜLKÜ YURDU: Hüseyin Şerifali, Bünyamin Ayaz, Mustafa Tekpınar, Fikri Arslan, Lawal Murtadah (Dk.65 Lelo Mbele), Hamis Çakır, Charalampos Louziu (Dk.65 Berk Şen), Arif Öztürk, Hüseyin Hürben, Chuckwudi Joseph, İltaç Keçeli (Dk.72 Hasan Sedatgil)

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan Mercan, Hasan Kanlı, Ahmet Coşkun, Ahmet Çağer (Dk.80 Tunahan Şencan), Koral Saymaz, Quadri Rahemm, Selim Saygı, Salih Güvensoy, Aydın Aygın, Quincy Osei, Kenan Oshan (Dk.78 Ali Savaşan)

GOLLER: Dk.29 Quadri Rahemm, Dk.68 Salih Güvensoy, Dk.71 Selim Saygı (DTB)

SARI KARTLAR: Dk.62 Hüseyin Şerifali, Dk.82 Hamis Çakır (BÜY)

 

Süper Lig’in 25’inci haftasında Üner Berkalp Stadı’nda Baf Ülkü Yurdu’nun konuğu olan Doğan Türk Birliği, sahadan 3-0’lık rahat bir galibiyetle ayrıldı. Girne ekibi, maçın 29’uncu dakiklasında yabancı oyuncusu Quadri Rahemm’le öne geçti. Mücadelenin ilk devresi 1-0’lık Doğan Türk Birliği üstünlüğüyle sonuçlanırken, ikinci devrede Baf Ülkü Yurdu aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı.  İkinci devrede önce Salih Güvensoy, daha sonra da Selim Saygı’nın kaydettiği peş peşe gollerle maç bir anda 3-0 oldu. Mücadele bu  skorla sonuçlanırken, Doğan Türk Birliği 43 puana yükseldi, Baf Ülkü Yurdu ise 32 puanda kaldı.

 

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 1663 defa okunmuştur