1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Çoğunluk yeni yılı evde karşılayacak
Çoğunluk yeni yılı evde karşılayacak

Çoğunluk yeni yılı evde karşılayacak

Yeni yılı kimi çalışarak, kimisi evde sevdikleri ile kutlayarak, kimisi ise dışarıda, eğlence mekanlarında karşılayacak…

A+A-

Dila ŞİMŞEK

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yeni yıl bu akşam küçüklü büyüklü kutlamalarla karşılanacak.

Kimisi çalışarak, kimisi evde sevdikleri ile kutlayarak, kimisi ise dışarıda, eğlence mekanlarında yeni yıla girecek.

Yurttaşlar, hediyelerini aldıklarını ve bu özel geceyi sevdikleri ile geçireceklerini söylerken, çoğu kişi, ekonomik krizden dolayı, dışarıya çıkmanın bütçelerini zorlayacağını dile getirdi.

Bu sebeple, evde aile veya arkadaşlarıyla toplanacak olan yurttaşlar, yeni yıla yine de özel bir şey yaparak girmeyi istediklerini belirtti. Çoğunluk, yeni yıla evde sevdikleri ile girmeyi planladığını, dışarıya çıkmaktan çekindiğini ifade etti.

y2-055.jpg

Nurhan Bayandursun: “Bugün çalışacağım”

“Bu akşam, yeni açtığımız Black Lounge mekanında çalışıyor olacağım. Eğlence mekanı olduğu için, yılbaşında açık olacağız. Fakat çalışıyor olsam da yine de yeni yıla mutlu gireceğimi düşünüyorum. Çünkü arkadaşlarımda orada olacak ve eğlenceli bir mekanda olacağım.”

Kemal Aldağ: “Biz evdeyiz”

“Bu akşam, evde aile arasında yemek düzenleyip sonrasında da yeni yıla birlikte gireceğiz. Hem çocuklarımız olduğu için, hem de dışarıya çıkmak gereğinden pahalı olduğu için evde bir etkinlik düzenlemenin daha iyi olacağını düşündük.”

Robert Mwaniki: “Gündüz okulda, akşam ise arkadaşlarımlayım”

“Maalesef ki sabah uyanıp okula gitmek zorundayım, çünkü ek dersimiz var ve sınav haftasından önce ders kaçırmak istemiyorum. Akşam ise arkadaşlarımın evinde toplanacağız ve orada kendi aramızda parti düzenleyeceğiz. Dışarı çıkmaktan daha eğlenceli olacağını düşünüyorum.”

Bruktawit Zewde: “Akşama kadar çalışacağım, sonrasında ise evdeyim”

“Bugün akşam 8’e kadar çalışmak zorundayım. Sonrasında ise yorgun olacağımı düşünüyorum, bu yüzden dışarıya çıkmayacağım. Belki, arkadaşlarımın evine gidip yılbaşını onlarla geçirebilirim.”

Rochel Paiste: “İşten sonra hemen arkadaşlarımla buluşacağım”

“Gündüz çalışıyor olsam da, akşam iş çıkışı hemen hazırlanıp arkadaşlarımın yanına gideceğim. Evde yemek yapıp, birlikte zaman geçireceğiz. Ailem burada olmadığı için onları göremeyeceğim.”

y1-061.jpg

Eşref Düzce: “Evde olacağım”

“Ben saat 6’ya kadar çalışıyorum ama biter bitmez eve gideceğim, ailemle birlikte yemek yapıp yiyeceğiz, gülüp eğleneceğiz. Dışarıya çıkmayı ise istemiyorum çünkü çok kalabalık olacaktır ve kalabalık ortamlarda her zaman sorunlar yaşanıyor. Bu yüzden evde olmayı tercih ederim.”

Serdar Selçuk: “Girne’ye gideceğim”

“Bu akşam yeni yılın gelişini arkadaşlarımla birlikte kutlayacağım. Birlikte Girne’ye gidip, gezip eğlenmeyi planlıyoruz. Çok güzel geçeceğine inanıyorum.”

Zeynep Tuzluca: “Kardeşimle olacağım”

“Bugün işten izin aldım. Akşam kardeşimle yemeğe, sonrasında ise eğlenceli bir yere gitmeyi düşünüyorum. Dün birbirimize hediyeler de aldık, akşam vereceğiz. Eğlenceli ve anlamlı güzel bir gece olacak.”

Mustafa Senova: “Arkadaşlarımla birlikte olacağım”

“Yeni yıla, arkadaşlarımla evde toplanıp, yemek yiyip, sohbet edip eğlenerek geçireceğim. Sevdiklerimle birlikte mutlu bir akşam yaşayacağımıza inanıyorum. Arkadaşlarımla birbirimize hediyeler de aldık ve heyecanlıyız.”

 

yeniduzen-satin-aliniz-20181231103550.jpg

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur