1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 2019’da bol bol “ARTI” dilediler
2019’da bol bol “ARTI” dilediler

2019’da bol bol “ARTI” dilediler

Artı Eğitim Merkezi yeni yılı özel bir organizasyonla kutladı

A+A-

Eğitim alanındaki önemli adımları ile dikkat çeken Artı Eğitim Merkezi hem yeni yılı karşılamak hem de özellikle KGS’ye hazırlanan öğrencilerinin yaşadığı yoğunluğu ve stresi azaltmak amacıyla Girne Lord’s Palace Marrakech Club’da bir eğlence düzenledi.

Artı Eğitim Merkezi’nin düzenlediği özel organizasyona katılan 4. ve 5. sınıf öğrencileri, yaklaşık 500 kişilik Marrakech Club’ın salonunu doldurdu. Öğrenciler 2019’a dostluk, kardeşlik ve sevgi ile girmeyi umut ettiklerini söylerken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

Düzenlenen bu güzel organizasyonda emeği geçenlere plaket verilirken bir konuşma yapan Artı Eğitim Merkezi Direktörü Havva Şeniz şunları söyledi: “Yeni yıl için düzenlediğimiz bu eğlencemize katılan minikler, hem yılbaşını erken kutlamış oldular, hem de, özellikle 5. sınıflarımız için söylüyorum, KGS stresinden biraz olsun uzaklaştılar. Bizlere kapılarını sonuna kadar açan ve böylesi bir günü bize yaşatan başta Lord’s Palace yetkilileri olmak üzere herkese teşekkür ederiz. 2019 yılının bol “ARTI”lı geçmesi dileğiyle...”           

Bu haber toplam 1708 defa okunmuştur
Etiketler :