1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zürih Görüşmesi ay sonunda
Zürih Görüşmesi ay sonunda

Zürih Görüşmesi ay sonunda

Kıbrıs Türk Futbol Federerasyonu Hasan Sertoğlu, Zürih görüşmelerinin haziran ayı sonuna doğru gerçekleşeceğini, KTFF danışmanı Jerome Champagne’in 10-11 Haziran tarihlerinde adaya geleceğini söyledi.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federerasyonu Hasan Sertoğlu, Zürih görüşmelerinin haziran ayı sonuna doğru gerçekleşeceğini, KTFF danışmanı Jerome Champagne’in 10-11 Haziran tarihlerinde adaya geleceğini söyledi. Sertoğlu, Zürih öncesi KOP ile bir araya gelinip tarih konusunda karar vereceklerini açıkladı

Necmi Belge
Bir süre önce, geçirdiği bel fıtığı ameliyatı gerekçesiyle evinde istirahat eden Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu bu rahatsız haline rağmen, Zürih süreci konusunda YENİDÜZEN’e önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Sertoğlu’na bu duyarlılığı için, Yenidüzen Spor Servis olarak çok teşekkür ederken, Sertoğlu, KTFF danışmanı Jerome Champagne’in muhtemelen 11 veya 12 Haziran 2013 tarihinde Kuzey Kıbrıs’a geleceğini açıkladı.

KOP ile karar alınacak
Champagne ile Zürih görüşmeleri ile ilgili son rötüşları yapacaklarını ifade eden Sertoğlu,  KOP (Kıbrıs Futbol Federasyonu) Başkanı Kostakis Koutsokoumnis ve heyeti ile son bir görüşme yaparak konsensus sağladıktan sonra, ortak olarak saptayacakları bir tarihte Zürih’e gidileceğin belirtti.
FIFA yapılan temaslarda, muhtemelen Haziran ayının ikinci yarısının görüşmeler için uygun olduğunun kendilerine bildirildiğini dile getiren Sertoğlu, KOP ile ortak olarak belilenecek bir tarihte Zürih’e gidelceğni ve son noktanın konacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur