1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zorlu maçlar
Zorlu maçlar

Zorlu maçlar

K-Pet Süper Lig’de 10. hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 10. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Çekişmeli karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, zorlu Mağusa Türk Gücü deplasmanına konuk olacak. Liderin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ise ligin güçlü ekiplerinden Doğan Türk Birliği’ni konuk edecek.

Ligde bugün; Yeniboğaziçi – Gençler Birliği, Mağusa Türk Gücü – Yenicami, Gönyeli – Bostancı Bağcıl ve Serdarlı – Cihangir karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Lapta – Çetinkaya, Küçük Kaymaklı – Doğan Türk Birliği ve Mormenekşe – Lefke takımları karşı karşıya gelecek.

Doğu derbisi: Y.Boğaziçi – G.Birliği
Ligde bugün oynanacak önemli maçta Yeniboğaziçi ile Gençler Birliği takımları karşılaşacak. Geçen hafta lider Yenicami ile 1-1 berabere kalarak yenilgisizliğini sürdüren Yeniboğaziçi, kendi evinde rakibini mağlup etmek istiyor. Geçen hafta Cihangir’i mağlup ederek çıkışını sürdüren Gençler Birliği de zorlu deplasmandan puan çıkarma hedefinde olacak. Yeniboğaziçi Osman Mehmet Ergün Stadı’ndaki karşılaşmayı Hakan Muhtaroğlu yönetecek.

Hisar’da kim uçacak?: MTG - Yenicami
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Mağusa Türk Gücü ile Yenicami takımları karşı karşıya gelecek. Ligde geçen hafta Doğan Türk Birliği’ne 4-1 yenilerek yara alan Mağusa Türk Gücü eksik kadrosuyla Yenicami’den puan almak isteyecek. Geçen hafta Yeniboğaziçi ile 1-1 berabere kalarak ilk kez puan kaybeden Yenicami de bu maçtan mutlak galibiyet çıkarmak istiyor. Canbulat Stadı’ndaki karşılaşmada Serhan Şimşek düdük çalacak.

Tepe’de zor maç: Gönyeli – B.Bağcıl
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Gönyeli ile Bostancı Bağcıl takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Çetinkaya’ya farklı mağlup olarak ligin dibine yerleşen Gönyeli bu maçtan puan çıkarma hedefinde olacak. Geçen hafta Mormenekşe ile 1-1 berabere kalan Bağcıl’da ise hedef bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp son haftalardaki çıkışını sürdürmek. Gönyeli Stadı’ndaki karşılaşmayı Mehmet Sezener yönetecek.

Mesarya derbisi: Serdarlı - Cihangir
Ligde bugün oynanacak derbi maçında Serdarlı ile Cihangir takımları karşılaşacak. Geçen hafta zayıf Lapta karşısında sahadan 3-0’lık net galibiyetle ayrılan Serdarlı takımı derbi maçını da kazanarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Geçen hafta Gençler Birliği’ne mağlup olarak iyice düşüşe geçen Cihangir de bu maçı kazanıp ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. 14 Ağustos Stadı’ndaki karşılaşmayı Savaş Tilki yönetecek.

 

Kritik karşılaşma: K.Kaymaklı – Doğan TB
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak önemli maçta Küçük Kaymaklı ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya gelecek. Geçen hafta zorlu Lefke deplasmanından zaferle dönen Küçük Kaymaklı, güçlü rakibini mağlup edip zirveden kopmama niyetinde. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü’nü 4-1 mağlup ederek haftalar sonra galip gelen Doğan Türk Birliği de zorlu deplasmandan puan çıkarma peşinde olacak. Şht. Hüseyin Ruso’daki karşılaşmada Mehmet Malek düdük çalacak.

Hedef galibiyet: Lapta - Çetinkaya
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada lapta ile Çetinkaya karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Serdarlı’ya da mağlup olarak iyice ligin dibine giden Lapta bu maçtan galibiyet çıkarıp ilk kez 3 puan almak istiyor. Geçen hafta Gönyeli karşısında farklı galip gelerek dikkatleri üzerine çeken Çetinkaya ise çıkışını sürdürüp Lapta’yı da mağlup etme niyetinde. Şht. Şevket Kadir Stadı’ndaki karşılaşmanın hakemi Serdar Bilgimer olacak.

İki güçlü ekip: Mormenekşe - Lefke
Ligde yarın oynanacak karşılaşmada Mormenekşe ile Lefke takımları karşılaşacak. Geçen hafta Bağcıl deplasmanından beraberlikle dönerek puan alan Mormenekşe, kritik karşılaşmayı kazanarak düşüşe dur demek istiyor. Geçen hafta kendi evinde çıktığı ilk maçta Kaymaklı’ya mağlup olan Lefke ise bu maçtan galip ayrılarak zirveden uzaklaşmamak istiyor. Cemal Balses Stadı’ndaki kritik karşılaşmada Osman Özpaşa düdük çalacak.

Bu haber toplam 1106 defa okunmuştur