1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Zamana ihtiyacımız var”
“Zamana ihtiyacımız var”

“Zamana ihtiyacımız var”

Lapta Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, sezonu geç açtıklarını, hazırlık maçı dahi yapamadıklarını, ancak kendilerine zaman tanındığı takdirde neler yapacaklarını herkese göstereceklerini söyledi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in yeni takımlarından Lapta takımı sezonu geç açmanın faturasını ilk hafta pahalı ödedi. Şampiyonluk adaylarından Yenicami ile kendi evinde mücadele eden Lapta, rakibine 6-2’lik skorla mağlup olurken, bayramın ikinci günü İskele deplasmanında Gençler Birliği karşısında puan veya puanlar alıp farklı yenilgiyi unutmak istiyor.
Lapta takımı ile ilgili olarak konuşan Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, sezonu geç açtıklarını, hazırlık maçı dahi yapamadıklarını, ancak kendilerine zaman tanındığı takdirde neler yapacaklarını herkese göstereceklerini söyledi.

Akyulaf “Her maçımız bir hazırlık maçı olacak”
Kulübün geçmiş sorunları nedeni ile sezona geç başladıklarını belirten Lapta Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, “Bizim ligde oynayacağımız her maç bir hazırlık maçı olacak” dedi.
Erdin Akyulaf, takım olarak fizik ve kondisyon açısından lige hazır olmadıklarını bu nedenle Yenicami maçında iyi bir maç performansı ortaya koyamadıklarını belirtirken, kadrolarının da genç olduğunu ve zamana ihtiyaçları olduğunun altını çizdi.
Salahi Uçkan, Celal Habeş ve kaleci antrenörü olarak da Gökhan hocanın ve kendisi ile birlikte takımın başında kaliteli bir teknik ekibin olduğunu belirten Akyulaf, “Bizlere zaman tanıdıkları takdirde günün sonunda neler başaracağımızı görecekler” şeklinde konuştu.

“G.Birliği maçında puan veya puanlarla tanışmak istiyoruz”
Bayramın ikinci gününe denk gelen Pazar günü İskele’de Gençler Birliği ile mücadele edeceklerini söyleyen Lapta Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, “G.Birliği karşısında puan veya puanlar almak istiyoruz” dedi.
Akyulaf, Gençler Birliği’nin, iyi bir takım olduğunu ve ligin ilk haftasında Gönyeli deplasmanından galip gelerek üç puanla döndüklerini belirtirken, “Şimdi de puan veya puanlar alma sırası bizde” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1261 defa okunmuştur