1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zafer Kupası yarın başlıyor
Zafer Kupası yarın başlıyor

Zafer Kupası yarın başlıyor

KKTC Voleybol Federasyonu ile Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğiyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan turnuvanın hazırlıkları tamamlandı.

A+A-

 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) PRO 2014 Plaj Voleybolu Şampiyonası’nın etaplarından bir tanesi olan 2’nci Zafer Kupası yarın Lefkoşa’da yer alan Beach Volley Arena’da başlayacak. Perşembe günü tamamlanacak olan organizasyonun teknik toplantısı bu akşam Ada Hotel’de gerçekleştirilecek.

KKTC Voleybol Federasyonu ile Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğiyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan turnuvanın hazırlıkları tamamlandı. Yarın 19.00’da başlayacak şampiyona öncesi bu akşam saat 20.00’de Ada Hotel’de turnuvanın teknik toplantısı gerçekleştirilecek. Şampiyonada kadınlar ve erkeklere toplam 19 takım yer alacak.

Üç gün sürecek
Türkiye’nin plaj voleybolunda önde gelen isimleri ve Milli takım sporcuları arasında bulunan Murat Giginoğlu, Volkan Göğtepe, Hakan Göğtepe, Şelçuk Şekerci, Burcu Atasoy, Fatma Yıldırım gibi isimler  2’nci Zafer Kupası’nda mücadele edecekler. Üç gün sürecek olan kupada final müsabakaları Perşembe akşamı oynanacak. Saat 20.00 ve 21.00’de oynanacak olan erkekler ve kadınlar final  karşılaşmaları Ntvspor’dan naklen yayınlanacak. Organizasyon final karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sonuçlanacak.

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur