1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami’de yeni başkan Perçinci
Yenicami’de yeni başkan Perçinci

Yenicami’de yeni başkan Perçinci

Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami’de Okay Perçinci başkanlığa seçildi

A+A-

Necmi Belge

Başkent’in köklü kulüplerinden, geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Yenicami’de dün akşam gerçekleşen olağan genel kurulda başkanlığa Okay Perçinci seçildi.
Anımsanacağı gibi, 2013-2014 sezonunda 30 yıl aradan sonra Bülent Avcan başkanlığında Süper Lig şampiyonu olan Kartal’da Başkan Bülent Avcan başkanlığa devam etmeme kararı alırken, iki hafta önce yer alan olağan genel kurulda da başkan adayı çıkmamıştı.
Bunun üzerine, kulübün yönetimi Divan Kurulu başkanı olan Okay Perçinci’ye geçmişti. Bu iki hafta süresince de herhangi bir başkan adayı çıkmayınca, genel kurula tek başkan adayı olarak katılan Okay Perçinci, Yenicami başkanlığına seçildi.
Perçinci’nin,Divan Kurulu başkanlığından  istifası ile bu göreve Ödül Muhtaroğlu, üyeliklere ise, Selçuk Zekai ve Mehmet Keski  seçildi.

Alayköy Bölgesinde 20 dönümlük arazi
Başkanlık seçiminden önce söz alan Divan Kurulu Başkanı Ödül Muhtaroğlu, kulübün geleceğinin parlak olduğunu bu bağlamda Alayköy bölgesinde 20 dönümlük bir arazinin Yenicami’ye verildiğini söyledi.
Muhtaroğlu, bu arazinin parselasyonun yapılmaya başlandığını ve kısa bir süre sonra, koçanın alınacağını dile getirirken, bu araziye kulüp binasının yapılabileceğini ve gelir getirici bir projenin de hayata geçirilebileceğini sözlerine ekledi.

Perçinci: “Sahipsiz bırakmamak için aday oldum”
Başkan seçilmesinin ardından bir konuşma yapan Perçinci, 30 yıl sonra Süper Lig şampiyonu olan Yenicami’yi sahipsiz bırakamayacaklarını ve bu nedenle başkan adayı olduğunu açıkladı.
Başkan Perçinci, zor şartlarda başkan olduğunu, bundan sonra sürekli sponsorları olmayacağı gerçeğiyle karşı karşıya kalındığını ve kulübün yeni kaynaklar bulmak zorunda olduğunu söyledi.
Buna rağmen, güçlü bir yönetim kurulu oluşturarak, sorunların üstesinden gelebileceklerini dile getiren Perçinci, ellerinde şampiyon bir kadro bulunduğunu ve önümüzdeki sezonda bu kadroyu koruyup, şampiyonluğa oynayacaklarını belirtti.
Sporcu altyapısına da önem verdiklerini ifade eden Perçinci, şu  anda Yusuf Kaptan Stadında 400 minik, yıldız  futbolcunun antreman yaptığını, dört yıldır da U 15 takımının final oynadığını bu yılda final çıktığını ve 06 Temmuz 2014 Pazar günü, Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda final oynayacaklarını sözlerine ekledi.
Seçimin ardından, geçtiğimiz sezon şampiyon olan Yenicami’ye katkı koyanlara, Gökhan Necipoğlu birer plaket takdim etti.

Yeni yönetim
Perçinci’nin yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Gökhan Necipoğlu, Enver Kahveciler, Bülent Avcan, Kaan Kaner, Ali Vehid, Arınç Perçinci, Umut Kalmaz, Deniz Gürgöze, Metin İleri, Biray Deliceırmak, Halil Onalt, Türker Yavuz, Ahmet Eraslan, Kerem Gürses, Mustafa Tarcan

Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur