1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami’de Kenneth şoku!
Yenicami’de Kenneth şoku!

Yenicami’de Kenneth şoku!

K-Pet Süper Lig’de 16 puan farkla şampiyonluğa koşan Yenicami’de Kenneth Ngwoke şoku yaşanıyor.

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 16 puan farkla şampiyonluğa koşan Yenicami’de Kenneth Ngwoke şoku yaşanıyor. Nijeryalı golcünün dün sabah saatlerinde adadan ayrıldığı öğrenildi. Adı uzun süredir Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekipleriyle anılan Kenneth her fırsatta BAL Ligi’nde forma giymek istemediğini söylüyordu. Oyuncunun yurt dışında bir takıma transfer olduğu gelen haberler arasında.
Yenicami’de bu sezon gösterdiği performansla takımının şampiyonluk yürüyüşünde önemli katkı sağlayan Nijeryalı golcünün geçtiğimiz gün peşinatının tamamını kulüpten alarak adadan habersizce ayrıldığı öğrenildi.

Dün sabah İstanbul’a gitti
Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Küçük Kaymaklı’nın oyuncusu Kingsley’in Kenneth’i evinden aldığı ve oyuncunun da dün sabah Türk Hava Yolları’na ait uçakla saat 09.40’ta İstanbul’a hareket ettiği öğrenildi. Yenicami yöneticilerinin de oyuncunun adadan çıkış yaptığını muhaceretten teyit ettikleri ve oyuncunun gidişinin sebeplerini araştırmaya başladıkları öğrenildi.

Cizrespor iddiasına noktayı koydu
Oyuncunun Cizrespor’a transfer olduğu iddialarına ise Cizrespor 2. Başkanı Maruf Sefinç noktayı koydu. Oyuncuyla ilgilendiklerini doğrulayan Sefinç, “Ancak Kenneth bize BAL Ligi’nde forma giymek istemediğini söyledi. Biz de oyuncuyla ilgilenmeyi bıraktık. Şu an Cizrespor’a transferi söz konusu değildir.” dedi. Kendilerinin başka bir yabancıyla görüştüğünü ve Kenneth’le ilgilenmediklerini ifade eden Sefinç, “Oyuncu bizi reddettikten sonra yeni bir teklif götürmedik.” dedi.

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur