1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami Akademisi’nde görev değişimi
Yenicami Akademisi’nde görev değişimi

Yenicami Akademisi’nde görev değişimi

Yenicami Spor Akademisi’nde U15 antrenörü Burcan Cantaş ve alt yaş kategorilerinde görev alan Hakan Özkan ve Ali Samancıoğlu vatani görevleri dolayısıyla akademideki görevlerine ara verdi.

A+A-

Yenicami Spor Akademisi’nde U15 antrenörü Burcan Cantaş ve alt yaş kategorilerinde görev alan Hakan Özkan ve Ali Samancıoğlu vatani görevleri dolayısıyla akademideki görevlerine ara verdi. Yenicami yönetimi 3 antrenöre de bugüne kadar göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.
Teşekkür plaketlerini kulüp başkanı Okay Perçinci’nin elinden alan antrenörler vatani görevlerinin ardından takıma geri dönecek. Öte yandan Yenicami Spor Akademisi 3 antrenörden doğan boşluğu Hasan Vatanseven’i ekibe katarak kapattı.
Askere gidecek olan Cantaş, Özkan ve Samancıoğlu dün U15 takımın şampiyonluğu sonrası düzenlenen yemekte genç futbolcular antrenörlerine de veda etmiş oldu. Yemekte konuşma yapan kulüp başkanı Okay Perçinci “Bugün burada hem şampiyonluk hem de veda yemeği için toplandık. Akademi’yi geleceğin futbolcularını yetiştirmek için kurduk. Şu an çok yetenekli futbolcular yetiştiriyoruz. Futbolcu yanında artık Kıbrıs Türk futboluna antrenörler de yetiştirmeye başladık.  Vatani görevini yapmak üzere aramızdan geçici süreliğine ayrılan hocalarımızı bir yıl sonra yine Akademi’de görmeyi ümit ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1450 defa okunmuştur