1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yaşınses beklemede
Yaşınses beklemede

Yaşınses beklemede

Dört günlük iznini ailesi ile geçirmek üzerde yurda dönen Mustafa Yaşinses’i eski kulübü Küçük Kaymaklı yöneticileri takıma geri dönmesi için ikna etmeye çalışıyor. Yeşil siyahlı kulüple bir görüşme yapan Yaşınses şartlarını iletti. Pazartesi günü kulübü

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kastamonuspor’da forma giyen, bu yıl Yeni Amasyaspor ile anlaşan Mustafa Yaşınses, Küçük kaymaklı yöneticileri ile yeniden masaya oturdu. Ülkemizin ve Küçük Kaymaklı’nın yıldız futbolcusu Mustafa Yaşınses, idmanlardan bulduğu dört günlük izini ailesi ile geçirmek üzere önceki gün geldiği adada kendisi ile temasa geçen Küçük Kaymaklı Spor Külübü Asbaşkanı Savaş Atakan ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yaşınses: “Burada kalacaksam, kalmama değer teklif lazım”
Geçtiğimiz yıl Kastamonuspor ile başarılı bir sezon geçiren Mustafa Yaşınses, bu yıl transfer olduğu Yeni Amasyaspor ile ilk etap antrenmanlarını tamamlayıp dört günlüğüne ailesini ziyarete geldi. Önceki gün adaya gelen yıldız futbolcu Mustafa Yaşınses’e, buradaki kulübü Küçük Kaymaklı yöneticileri kalması için çağrıda bulundu.
Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Asbaşkanı Savaş Atakan ile görüşen Mustafa Yaşınses, “kalıp yeniden takımım kaymaklı formasını giymem için yaptıkları ısrardan onur duydum, ancak yeniden burada kalacaksam, kalmama değer bir teklif almam gerek” dedi. 

“Yarın sabaha kadar bekleyeceğim”
Yeni Amasyaspor’un, Pazartesi günü Erzurum’da başlayacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına katılmak için aynı gün adadan ayrılacağını belirten Mustafa Yaşınses, Küçük Kaymaklı yönetiminden teklifine karşılık Pazartesi günü yani yarına kadar cevap bekleyeceğini açıkladı. Yaşınses, “Küçük Kaymaklı yöneticileri teklifime olumlu cevap verdikleri takdirde seve seve yeniden Küçük Kaymaklı formasını giyerim” dedi.

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur