1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yasin Kurt MTG’de
Yasin Kurt MTG’de

Yasin Kurt MTG’de

Mağusa Türk Gücü, Küçük Kaymaklı’nın başarılı futbolcusu Yasin Kurt’u bonservisli olarak transfer etti

A+A-

Kaya Emiroğlu
Mağusa Türk Gücü, Küçük Kaymaklı’da altı yıldır başarılı bir şekilde forma giyen Yasin Kurt’u transfer etti. Bonservisli olarak transfer olan Yasin, sarı yeşillilerle ilk antrenmanına dün çıktı. MTG Kulüp Başkanı Şükrü Şemmedi, Yasin Kurt gibi başarılı ve önemli bir futbolcuyu takıma kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti. Yasin’in ülke futbolu için önemli bir isim olduğuna dikkat çeken Şemmedi, takıma ciddi bir katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Futbolcunun bonservis bedelinin 150 bin TL olduğu belirtiliyor.

Kurt “Kaymaklı camiasına herşey için teşekkürler”
Mağusa’nın yeşil beyazlı takımı Çanakkale’nin öz kaynaklarından yetişen, bir süre Türkiye’de de forma giyen Yasin Kurt ise sanal ortamda kendi sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bugün itibariyle 6 sene formasını gururla taşıdığım Küçük Kaymaklı’ya veda ediyorum. Artık doğduğum ve büyüdüğüm Mağusa'nın, MTG' nin başarısı için ter dökecek olmaktanda ayrı bir gurur taşıyorum. Acısıyla tatlısıyla 6 sene giydiğim bu formayı hak ettiği gibi taşıyabildiysem ne mutlu bana. Öncelikle bana maddi manevi desteğini hiç esirgemeyen ve her zaman yanımda olan Ali Başman'a çok teşekkür ederim. Kendisi her zaman saygıyı hak edecek ve benim her zaman kalbimde ayrı yeri olacak bir insandır. Tüm Kaymaklı camiasına herşey için teşekkürler”

Bu haber toplam 2836 defa okunmuştur