1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yarı final öncesi zor viraj
Yarı final öncesi zor viraj

Yarı final öncesi zor viraj

Geçtiğimiz yıl ‘Pepsi Kıbrıs Kupası’ finalinde karşı karşıya gelen Yenicami ile Lefke, yarın oynayacakları çeyrek final maçında yarı finale çıkmak için mücadele edecekler

A+A-

Hüseyin KIRAL

Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek final karşılaşmaları yarın oynanacak. Çeyrek final maçlarında, geçtiğimiz yılın finalist takımları Yenicami ile Lefke, Girne 20 Temmuz Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, geçtiğimiz yıl Yenicami’yi final maçında mağlup ettiklerini ve kupayı müzelerine götürdüklerinin altını çizerken, kupayı kazanmak istiyorlarsa Yenicami maçını geçmek zorunda olduklarını söyledi. Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay ise yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon kaybettikleri kupayı kazanmak için önce çeyrek final maçını geçmeleri gerektiğini söyledi.

Davulcu: “Sezon başında kupa hedefini koyduk”
Son kupa şampiyonu Lefke, geçtiğimiz yıl finalde 3-1 mağlup ettikleri Yenicami’yi  çeyrek final maçında bir kez daha mağlup ederek arzuladıkları kupaya bir adım daha yaklaşmak istiyor.
Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu yaptığı açıklamada “Her iki takım için de şansız bir kura oldu. Geçtiğimiz yıl final oynayan iki takım bu yıl çeyrek finalde karşı karşıya gelecek ve biri elenecek” dedi. Davulcu, elenen tarafın kendileri olmaması dileğinde de bulunurken, “Sezon başında koyduğumuz tek hedef olan kupayı üst üste kazanmanın mutluluğunu camiamıza yaşatmak istiyoruz açıklamasını yaptı.

“Hakemlerin konuşulmadığı bir maç olsun”
Toygar Davulcu, takımda Aykut’un dışında sakat olmadığını, ancak onun da maç gününe kadar hazır olacağını belirtirken, sezon içerisinde Yenicami ile ligde iki maç yaptıklarını ve bu iki maçta da hakem hatalarının maçın önüne geçtiğini, çeyrek final maçında sadece oynanan futbolun konuşulması temennisinde bulundu. Toygar Davulcu son olarak her iki takımın da çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu ve karşılaşmanın kaliteli ve seyir zevki yüksek bir maç olacağını söyledi.

Altay, sezon başı koyduğumuz hedeflere doğru bir bir ilerliyoruz
Geçtiğimiz yılın şampiyonu ve kupa finalisti Yenicami’de Teknik Direktör Turan Altay yaptığı açıklamada sezon başında üç kupa hedefi ile yola çıktıklarını ve sezon öncesi oynadıkları Süper Kupa’yı kazanarak hedefin ilk ayağını gerçekleştirdiklerini söyledi. Turan Altay, şimdi önlerinde sadece iki hedef kaldığını, bunun için de tüm güçleri ile çalıştıklarını açıkladı.
Altay, ligin tamamlanmasına dört hafta kala en yakın takipçileri Küçük Kaymaklı’ dan sekiz puan önde olduklarını ve büyük avantaj elde ettiklerini belirtirken, “Pepsi Kıbrıs Kupası’nı da almak istiyorsak önce çeyrek finalde oynayacağımız Lefke maçını kazanmak zorundayız” dedi.

“Hedefleri kupa olan dört takım birbirleri ile eşleşti”
Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay, sezona kupa hedefi ile başlayan dört takımın çeyrek finalde birbirleri ile eşleştiğini ve oynanacak olan maçlar sonunda iki takımın kupadan elenip hedefinden uzaklaşacağının altını çizdi. Altay, “Eğer sezon başında koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyorsak ki istiyoruz, o zaman çeyrek final, yarı final ve final maçlarını kazanıp kupayı müzemize götürmek arzusundayız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1113 defa okunmuştur