1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. “Voices” serisi Ali Miharbi ile ARUCAD Art Space’te devam ediyor
“Voices” serisi Ali Miharbi ile  ARUCAD Art Space’te devam ediyor

“Voices” serisi Ali Miharbi ile ARUCAD Art Space’te devam ediyor

edilen “Voices” serisinin ikinci konuşmasını 19 Mart Salı günü 18.00’da ARUCAD Art Space’te Ali Miharbi yapacak.

A+A-

ARUCAD Kültür ve Sanat Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Voices” serisinin ikinci konuşmasını 19 Mart  Salı günü 18.00’da ARUCAD Art Space’te Ali Miharbi yapacak.

 

Sanatçı, konuşmasında insan-teknoloji ilişkisi bağlamında kendi üretim sürecinden bahsedecek. Makina kavramını sadece mekanik veya elektronik sistemler için değil, sosyal, ekonomik, dilbilimsel ve bilişsel sistemleri de kapsayacak şekilde ele alan Miharbi'nin mekân, dil ve ritimler arasında bağlantılar kuran işleri grafik, fotografik veya heykelsi üretimlerden canlı veya kayıtlı veriler ile işleyen dinamik sistemlere kadar çok çeşitli biçimler alabiliyor.

 

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen konuşmalar serisinde; sanat, tasarım, görsel iletişim alanında ulusal ve uluslararası isimler ağırlanıyor. “Voices” serisine Lefkoşa Saray Otel arkasındaki Müftü Raci Efendi Sokak’ta bulunan ARUCAD’ın etkinlik mekânı Art Space’te katılabilirsiniz.  

 Ali Miharbi Kimdir?             

Ali Miharbi (d. 1976) İstanbul'da yaşıyor ve çalışıyor. Northwestern University'de (ABD) Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği (Lisans-2000) ile Sanat Teorisi ve Pratiği (Lisans-2000) bölümlerini bitirdi. Virginia Commonwealth University'de (ABD) Sanatta Yüksek Lisans yaptı (MFA-2010). İşlerini sergilediği mekânlar ve festivaller arasında FILE Festival, São Paulo; Interstate Projects, Brooklyn NY; Dumbo Arts Center, Brooklyn NY; TANAS, Berlin; Benaki Müzesi, Atina; quartier21/MuseumsQuartier, Viyana ve Colomboscope, Kolombo sayılabilir. 

Bu haber toplam 2125 defa okunmuştur
Etiketler :