1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vangöl kabri başında anıldı
Vangöl kabri başında anıldı

Vangöl kabri başında anıldı

Anma törenine Vangöl’ün ailesi, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Çetinkaya camiası ve spor basını ilgi gösterdi.

A+A-

Çetinkaya’nın başkanlarından Urcan Vangöl, ölümünün 4’üncü yılında dün kabri başında anıldı. Anma törenine Vangöl’ün ailesi, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Çetinkaya camiası ve spor basını ilgi gösterdi.

Anma etkinliğinde bir konuşma yapan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Vangöl’ü KTFF Başkanı seçildikten kısa bir süre sonra kaybettiklerini, bunun üzüntüsünü yaşadıklarını ancak ismini yaşatarak gurur duyduklarını söyledi. Konuşmasında Çetinkaya camiasına seslenen Sertoğlu, Vangöl’ün hayatta olması halinde sarı kırmızılıların bu sıkıntıları yaşamayacağını dile getirdi. Çetinkaya Divan Kurulu Başkanı Veli Taşkıran, Vangöl’e hitaben bir konuşma yaparak Çetinkaya camiasının kendisine sevgi ve saygılarını getirdiğini, kendisinin kulübün sadece başkanı değil aynı zamanda onur üyesi olduğunu kaydetti. Taşkıran Divan Kurulu olarak Çetinkaya’yı yine eski günlerde elde ettiği başarıları yakalaması için çabaladıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1069 defa okunmuştur