1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uyuşturucudan 3 kişi tutuklandı…
Uyuşturucudan 3 kişi tutuklandı…

Uyuşturucudan 3 kişi tutuklandı…

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri önceki gün Lefkoşa’da “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan ve Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı N.J.S’nin verdiği ifade doğrultusunda Ma

A+A-

Gamze BAYKUR

Zanlı A.B’nin evinde yapılan aramada tuvalet pisuarı içerisinde 60 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde bulunurken, zanlı S.A.B ile misafirleri J.O.Dve O.O.G tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı S.A.B J.O.D ve O.O. G 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

500 TL’ye 9 gr uyuşturucu sattı…
Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Metin Düzener, tasarrufunda 2 gr uyuşturucu madde bulunan ve dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı N.J.S’den yapılan soruşturmada konu uyuşturucu maddeyi zanlı S.A.B’dan 28 Mart tarihinde 500 TL karşılığında 9 gr olarak alıp içtiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Zanlı S.A.B’den alınan ifade doğrultusunda zanlı A.B’nin evinde yapılan aramada tuvalet pisuarı içerisinde 60 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Düzener, zanlı A.B ile evde misafir olarak bulunan zanlı J.O.D ve O.O.G’nın da tutuklandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Düzener, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen bir kişinin de arandığını ifade etti. Düzener, yeni başlayan tahkikatın selameti açısından her 3 zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı S.A.B, J.O.D. ve O.O.G’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1264 defa okunmuştur