1. HABERLER

  2. SPOR

  3. UKÜ liderliğe yükseldi
UKÜ liderliğe yükseldi

UKÜ liderliğe yükseldi

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) tarafından düzenlenen kadınlar ve erkekler bocce liglerinde sona yaklaşılırken artık zirve mücadelesi şekillenmeye başladı.

A+A-

8 ayak üzerinden oynanacak olan Kadınlar Bocce Ligi’nde 6. ayak sonunda Doğancı sporcusu Gülden Gökalp 44 puanla liderliğini koruyor. Ancak son iki ayakta elenmesi ve 5. ayağı takım arkadaşı da olan Serpil Kızıldere’nin kazanmasıyla artık rahat değil. 40 puanı bulunan Serpil Kızıldere, Gökalp’i yakın takibini sürdürürken her ayak iddialı maçlar çıkaran ve 6. ayağı kazanan Gönyeli sporcusu Ayşe Arıca da 37 puana ulaşarak bu ikiliyi zirvede yakaladı ve yarışta bende varım dedi. Son iki ayağa girilirken heyecanın tavan yaptığı maçlarda 7. ayak 18 ağustos da oynanacak.

Deniz Plaza’nın çıkışı sürüyor
Erkekler liginde Deniz Plaza rüzgarı devam ediyor. Ligin ilk üç haftası aldığı mağlubiyetler sonrası sırası ile Vadili, GÜHAD, K.Kaymaklı ve Lefkoşa Darts Birliği’ni yenen Deniz Plaza ligde artık ilk iki iddiası için yarışıyor. Hüseyin Orakçıoğlu önderliğinde çıktığı son 4 maçı kazanan Deniz Plaza rakibleri LDB’ye ve Küçük Kaymaklı’ya da zirve mücadelesinde büyük darbe vurdu. Rakiplerinin bu durumunu değerlendiren Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi de ilk defa bu hafta puan farkıyla liderliğe yükseldi ve şampiyonluk yolunda büyük mesafe kaydetti. Haftalarca liderlik koltuğunuda oturan LDB ise artık Küçük Kaymaklı’nın UKÜ’yü yenmesini beklemek zorunda. Lige iyi başlayan ancak sonrasında aldığı mağlubiyetlerle zrveden uzaklaşan Küçük Kaymaklı’da artık tek hedef prestij ve ligi ikinci bitirmek. Önünde UKÜ ve LDB maçları olan Forest, bu iki karşılaşmayı kazanarak ligde üst sıralarda yer almak istiyor. Erkeklerde alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şöyle:

7. HAFTA
GÜHAD – UKÜ: 0-3
LDB - Deniz Plaza: 1-2
K. Kaymaklı – Vadili HİSD: 3-0

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur