1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. UKÜ, GCE ve IGCSE sınav sonuçlarıyla kayıt kabulüne başladı
UKÜ, GCE ve IGCSE sınav sonuçlarıyla kayıt kabulüne başladı

UKÜ, GCE ve IGCSE sınav sonuçlarıyla kayıt kabulüne başladı

UKÜ, General Certificate of Education (GCE) (Genel Eğitim Sertifikası) ve International General Certificate of Secondary Education (IGCSE) sonuçlarına göre kayıt ve burs imkanı sağlıyor.

A+A-

 

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), General Certificate of Education (GCE) (Genel Eğitim Sertifikası) ve International General Certificate of Secondary Education (IGCSE) sonuçlarına göre kayıt ve burs imkanı sağlıyor.

UKÜ’ye bağlı fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının ön lisans ve lisans düzeyindeki eğitim programlarına başka herhangi bir sınava katılmaksızın yalnızca GCE ve IGCSE sınav sonuçları ile kayıt almaya başlıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) liselerinden daha önceki senelerde mezun olmuş veya 2017- 2018 Akademik Yılı’nda mezun olacak olan öğrenciler, bu sınavlarla UKÜ’ye kayıt yapabilme hakkı kazanacaklar. Öğrenciler GCE A Level, AS Level ile IGCSE sınavlarından alınan puan dağılımına göre %100, %75, ve %50 burs imkanı kazanacak. Ayrıca aday öğrenciler ilgi derslerden de muafiyet hakkı elde edebilecekler.

Aday öğrenciler detaylı bilgiyi UKÜ KKTC Tanıtım Ofisi’nden (kktctanıtım@ciu.edu.tr) ya da 671 11 11 (2073-2048) no’lu telefonlardan temin edebilirler.

Bu haber toplam 1598 defa okunmuştur
Etiketler :