1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutuksuz yargılanacaklar…
Tutuksuz yargılanacaklar…

Tutuksuz yargılanacaklar…

Tatlısu’da 1470 kilo harnup meyvesi çaldığı iddia edilen 4 zanlı dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Tatlısu’da Mehmet Güneş’e ait toplanmış olan toplam bin 470 kilo ağırlığında harnup meyvelerini sirkat ettiği iddia edilen zanlı H. T, H.Ö, N.E ve O.Y, almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar.
“Ürün sirkati” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldılar.

Soruşturma tamamlandı…
Meselenin tahkikat memuru Serdar Elginay, zanlıların 31 Ağustos tarihinde Tatlısu’da toplanmış vaziyette bulunan toplam 1470 kilo ağırlığında 1323 TL değerinde 42 torba harnup meyvesini ZHK 745 plakalı araca yükleyerek sirkat ettiklerini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamladığını belirten Elginay, tüm zanlıların uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Serbest kaldılar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlıların pasaport, kimlik ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, şahsen 20’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmelerine ve hafta bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1346 defa okunmuştur