1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tüm kartallar sahada
 Tüm kartallar sahada

Tüm kartallar sahada

Son şampiyon Yenicami 2015-2016 sezonunu resmi olarak açtı. Açılışta Yenicami Futbol Akademisi’nin tüm yaş grupları ve masterler de yer aldı.

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu Yenicami 2015-2016 sezonuna ‘merhaba’ dedi. Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleşen sezonun ilk çalışmasında Yenicami takımı, Yenicami Masterleri’nden oluşan takımla dostluk maçı yaptı. Gerçekleşen açılışta Kaan Kaner başkanlığındaki yönetim kurulu, teknik direktör Emre Perçinci ve ekibi hazır bulundu. İlk çalışmaya izinli olan Neval Esengül dışında takımla anlaşmaya varan tüm oyuncular katıldı.

Gerçekleşen resmi sezon açılışında Yenicami Ağdelen Kulübü adeta gövde gösterisi yaptı. Geçen sezonu Süper Lig, Süper Kupa, Kıbrıs Kupası, A2 Süper Lig, U15 Ligi ve Ahmed Sami Topcan Kupası ile tamamlayan siyah beyazlılarda Yenicami Akademisi’nde görev yapan futbolcular ve eskiden Yenicami’de forma giymiş efsane isimler de hazır bulundu.

Perçinci: “Keyif veren ve dinamik bir takım izleyeceksiniz”
Resmi sezon açılışında açıklamalarda bulunan Yenicami’nin yeni teknik direktörü Emre Perçinci, zor bir sezonun kendilerini beklediğini ancak güçlü bir takım oldukları için bunun üstesinden geleceklerini ifade etti. Amaçlarının her fırsatta söylediği gibi ligin en iyi futbolunu oynamak olduğunu kaydeden genç teknik adam, takımda bu yıl Yenicami Akademisi’nden yetişen 8 futbolcunun forma şansı bulacağını söyledi. Tüm oyuncularla büyük oranda anlaşmaya vardıklarını ifade eden Perçinci, bu sezon herkesin keyif veren ve dinamik bir Yenicami izleyeceğini aktardı.

Halil Turan dönüyor
Öte yandan Yenicami’nin son iki sezondaki şampiyonluğunda büyük rol oynayan ancak geçtiğimiz hafta Türkiye Spor Toto 3.Lig ekibi Dersimspor’la antrenmanlara çıkan Halil Turan’ın yeniden Yenicami’ye döneceği öğrenildi. Yıldız futbolcunun Dersim’deki ortamdan memnun olmadığı ve teknik direktör Emre Perçinci ile görüşüp yurda dönme kararı aldığı öğrenildi. Yenicami’de hatırlanacağı gibi geçen yılki kadrodan Serkan Önet, Serhan Önet ve Erdoğ Barkınay takımdan ayrılmıştı.

İki yeni yabancı
Batshi Patrick’le de yolları ayıran siyah beyazlıların iki yeni yabancı transferi yapacağı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde yabancı transferi için girişimlere başlayacak olan Yenicami’de Halil Turan’ın dönmesi durumunda yerli transfer yapılmaması bekleniyor.

Bu haber toplam 1611 defa okunmuştur