1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tekerlekli Sandalye kaldığı yerden
Tekerlekli Sandalye kaldığı yerden

Tekerlekli Sandalye kaldığı yerden

Garanti Bankası Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi verilen yaklaşık 1 buçuk aylık zorunlu aradan sonra bu hafta sonunu başlıyor

A+A-

Garanti Bankası Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi verilen yaklaşık 1 buçuk aylık zorunlu aradan sonra bu hafta sonunu başlıyor. Ligde halen 11 puanla 5. sırada yer alan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bugün Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Ankara Yenimahalle Bedensel Engelli Spor Kulübü ile karşılaşacak. BRT 2 haber ve spor kanalından naklen yayınlanacak maç saat 11.00’de başlayacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell formasıyla 7 yıldır Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Super Ligi’nde yer alan engelsiz yüreklere sevgililer gününe denk gelen uzun aradan sonraki ilk maçta moral amacıyla özel etkinlik planladı. “Basketbol Aşkına” konseptiyle tekerlekli sandalye basketboluna olan ilgiyi artırmayı hedefleyen etkinlikde, maçı izlemeye gelen 3 şanslı çifti Cratos Otel’de sevgililer gününe özel akşam yemeği dahil çeşitli sürpriz hediyeler beklerken, tribünler yine Cellocanlarla renklenecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı lige verilen arayı haftada en az 2 idmanla değerlendirerek sezonun ilk maçında Ankara deplasmanında galip geldikleri rakipleri önünde ikinci galibiyeti de almak istiyor. Takım Manejeri Haluk Taşkınçay takımın moral motivasyonun iyi olduğunu, kaliteli bir oyun ve taraftar desteğiyle ikinci yarıya galibiyetle başlamak arzusunda olduklarını söyledi.

Bu haber toplam 1043 defa okunmuştur