1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Şüpheli ölüm!
Şüpheli ölüm!

Şüpheli ölüm!

Mağusa’da 28 yaşındaki Burak Girici ölü bulundu...

A+A-

Mağusa’da 28 yaşındaki Burak Girici dün öğlen saatlerinde misafir olarak bulunduğu evde ölü bulundu. Dün saat 12:30 raddelerinde ev sahibi Faruk Arbak tarafından yerde cansız bedeni bulunan Girici’nin ölüm nedeni bilinmezken uyuşturucu şüphesi olduğu öğrenildi. Girici’nin kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsiden sonra belli olacak.

Ev sahibi tarafından bulundu...

Elde edilen bilgilere göre aslen Mersinli olan ve Mağusa Kaleiçi’nde bir restoranda çalışan 28 yaşındaki Burak Girici, önceki akşam Etem Ağa Sokakta bulunan arkadaşı Faruk Arbak’ın evine misafir olarak gitti. Gece boyunca alkol aldığı öğrenilen Girici, daha sonra yatak odasına gitti. Dün sabah ev sahibi Faruk Arbak ise evden ayrıldı ve öğlen saatlerinde eve geri döndüğünde ise yatak odasında Burak Girici’nin cansız bedenini buldu. 

Narkotik ekipleri evde arama yaptı...

Burak Girici’nin ölümünde uyuşturucu şüphesi olması üzerine Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek evde detaylı bir arama yaptı. Narkotik ekipleri evde kanunsuz herhangi bir şeye rastlanmazken, evde inceleme yapan Olay Yeri İnceleme uzmanları ise bir çok emare topladı. Girici’nin ölümü ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri ev sahibi Faruk Arbak’ın ifadesine baş vurmak üzere Arbak’ı Mağusa Polis Müdürlüğü’ne götürdü. Cansız bedeni Mağusa Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Girici’nin kesin ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsiden sonra belli olacak.

 

 

 

Bu haber toplam 3605 defa okunmuştur
Etiketler :