1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sümer Aygın ve ekibi devlet dairelerini ziyaret etti
Sümer Aygın ve ekibi devlet dairelerini ziyaret etti

Sümer Aygın ve ekibi devlet dairelerini ziyaret etti

Girne Belediye Başkanı ve CTP-BG Girne Başkan adayı Sümer Aygın, belediye meclis üyesi adayları seçim gezilerine devlet daireleri ve kuruluşlarla devam ettiler.

A+A-


Girne Belediye Başkanı ve CTP-BG Girne Başkan adayı Sümer Aygın, belediye meclis üyesi adayları seçim gezilerine devlet daireleri ve kuruluşlarla devam ettiler. Projeleri içeren kitapçığın dağıtıldığı ziyaretlerde, vatandaşların görüş ve önerileri dinlendi, sorularına yanıt verildi, projelere ilişkin açıklamalarda bulunuldu. Yeni dönemde Girne bölgesi için hayata geçirilecek projelerin detaylarını paylaşan Aygın, 1 milyon mevsimlik çiçek ve 15 bin adet ağaç ektiklerini söyleyerek bu rakamların yeni dönemde katlanacağını söyledi. Girne Kale Arkası projesinden de bahseden Aygın, “Yüzyılın projesi tüm hızıyla devam ediyor” dedi. Karakum-Ozanköy sınırı arasında yapılacak bisiklet ve yay yolları ile halka yürüyüş ve spor imkanı sağlanacağını söyleyen Aygın, Karaoğlanoğlu Antis Bölgesinde plaj yapım projesinin de hazır olduğunu kaydetti.

2015’TE GİRNE’NİN TÜM KANALİZASYON YAPISI TAMAMLANACAK

Kent genelinde var olan yeşil alanları dinlenme, spor, rekreasyon ihtiyaçlarına yönelik yeniden düzenleyeceklerini vurgulayan Aygın, Girne Gençlik Merkezi’nin de gençlere sosyal, kültürel ve sanatsal beceriler kazandıracak çok önemli bir proje olduğunu söyledi. Kesintisiz 24 saat su verme hedefinde olduğunu vurgulayan Aygın, 2015’te Girne’nin tüm kanalizasyon yapısının da tamamlanacağını ifade etti. Aygın, Katı Atık Transfer İstasyonu projesi ile Girne Orman Alanında 7 dönümlük bir alan içerisindeki çalışmalarında çevre sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldıracaklarını vurguladı. Girne halkının kış aylarında da yüzmesi için yarı olimpik kapalı yüzme havuzu projesini hayata geçireceklerini kaydeden Aygın, Açık Pazar Alanı ve Çevre Altyapı projelerinin gerçekleştirileceğini belirtti.

Bu haber toplam 1371 defa okunmuştur