1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Spor Koordinatörlüğünden kaynak talebi
Spor Koordinatörlüğünden kaynak talebi

Spor Koordinatörlüğünden kaynak talebi

Spor Koordinatörü Süleyman Göktaş “Maliye Bakanlığı’ndan Dr.Fazıl Küçük Oyunları, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na ilk taksit ve kulüplerin elektrik borçları için kaynak talep ettik”

A+A-

Necmi Belge
Bir süredir, kaynak sorunu nedeniyle tahsisat ayrılamayan Dr.Fazıl Küçük Oyunları, Spor Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu arasındaki protokol gereği 2 milyon 500 bin TL tahsisatın ilk taksiti ve kulüplerin elektrik borçları için Maliye Bakanlığı’na yazı yazıldığı öğrenildi. Bu konunda YENİDÜZEN’in sorularını yanıtlayan Spor Bakanlığı Koordinatörü Süleyman Göktaş böyle bir yazının yazıldığını doğruladı.
Göktaş, Dr.Fazıl Küçük oyunlarının yapılmasının yasa gereği olduğunu, Spor Bakanlığı’nın protokol gereği Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na ödenmesi gereken 2 milyon 500 bin TL’nin ilk taksitinin ve kulüplerin elektirik borçlarının da ödenmesinin de verdikleri bir söz olduğunu anımsattı.
Göktaş, Maliye Bakanlığı’nın bu talebi onaylaması halinde önümüzdeki günlerde bu ödemlerin yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur