1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şimdi de Hleb sesleri
Şimdi de Hleb sesleri

Şimdi de Hleb sesleri

Alexander Hleb’in Salı günü sona erecek olan yabancı uyruklu futbolcu transferi öncesinde adaya gelerek Türk Ocağı ile anlaşabileceği iddia edildi.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda Fildişili yıldız Emmanuel Eboue’nin transferinde yaşanan sağlık pürüzü sonrası rotanın başka bir yıldız oyuncuya döndüğü ileri sürüldü. Beyaz Rusya’nın yetiştirdiği en büyük yeteneklerden olan Alexander Hleb’in Salı günü sona erecek olan yabancı uyruklu futbolcu transferi öncesinde adaya gelerek Türk Ocağı ile anlaşabileceği iddia edildi.

Şartlar sunuldu, yanıt bekleniyor

Kariyerinde Arsenal ve Barcelona gibi üst düzey kulüplerde forma giyen, iki kez Şampiyonlar Ligi finalinde oynama başarısı gösteren ve 1 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan deneyimli oyuncunun Kuzey Kıbrıs’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Türkiye’de Gençlerbirliği ve Konyaspor gibi kulüplerde de forma giyen 36 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu ile temas kurulur kurulmaz Hleb’in Girne’yi araştırarak beğendiği bilgisi de edinildi. Oyuncu ile ön görüşme yapılırken şartlarda anlaşılması halinde kısa bir süre içerisinde adaya gelmesi bekleniyor.

Hazirandan beri boşta

Geçtiğimiz yıla kadar milli takım forması giyen ve son olarak 13 Kasım 2016’da ülkesinin Bulgaristan’a deplasmanda 1-0 kaybettiği karşılaşmada milli takımda ilk 11’de görev yapan Hleb, o maçın 90’ıncı dakikasında ikinci sarı kartla kırmızı kart görerek oyun dışında kalmıştı. Hleb o tarihten sonra milli takımda görev yapmadı. Ülkesinde 6 kez yılın futbolcusu seçilen Hleb, son olarak Rusya 2. Lig ekiplerinden Krylya Sovietov forması giyiyordu. Haziran ayından bu yana boşta olan oyuncunun adaya gelerek Türk Ocağı’na transfer olup olmayacağı ise merak konusu.

 

 

Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur
Etiketler :