1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sherman Tanzanya’ya kaçtı
Sherman Tanzanya’ya kaçtı

Sherman Tanzanya’ya kaçtı

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın Liberyalı forvet oyuncusu Kpah Sherman, pasaportunu yenileyeceğini belirterek adadan ayrıldı ve Tanzanya ekibi Yanga SC takımına 2 yıllık imza attı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın Liberyalı forvet oyuncusu Kpah Sherman, pasaportunu yenileyeceğini belirterek adadan ayrıldı ve Tanzanya ekibi Yanga SC takımına 2 yıllık imza attı. Çarşamba günü izin alarak adadan ayrılan Sherman, Tanzanya’ya giderek Yanga SC takımında kısa bir süre denendikten sonra yeni takımına imzayı attı, olay Çetinkaya’da şok etkisi yarattı.

Erülkü: “KOP’taki statümüzü kullanacağız”
Konu ile ilgili görüşünü aldığımız kulüp başkanı Meriç Erülkü olayı doğrularken Sherman’ın konsolosluk işlerini yapmak için izin aldığını belirtti. Olayı öğrendikten sonra girişimlere başladıklarını belirten Erülkü, Yanga SC takımı başkanına iletilmek kaydı e-mail gönderildiğini, Çetinkaya’nın Kıbrıs Futbol Federasyonu’ndaki (KOP) statüsünü kullanarak FIFA nezdinde girişim yapacağını belirtti. Sherman’a da ulaştıklarını belirten Erülkü ona da her türlü girişimi yapıp transferi engelleyeceğini ilettiğini kaydetti. Canının sıkkın olmadığını söyleyen Erülkü “Böyle karaktersiz biri ile maç kazanacağıma, genç oyuncularımla maç kaybetmeyi tercih ederim” dedi.

Taşkıran: “Dürüstçe söylese engel olmazdık”
Çetinkaya Teknik Direktörü Hüseyin Veli Taşkıran takım bu durumdayen Sherman’ın ayrılmasını beklemediklerini söyledi. “Ayrılmak istediğini dürüstçe söylese kimse engel olmazdı” diyen Taşkıran “Kadromuzda yer alan bütün sporcularımıza güveniyoruz. Onlarla birlikte en iyi şekilde mücadele edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur