1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı’dan Çetinkaya’ya darbe 1-0
Serdarlı’dan Çetinkaya’ya darbe 1-0

Serdarlı’dan Çetinkaya’ya darbe 1-0

Serdarlı sahasında konuk ettiği Çetinkaya’yı 1-0’la geçerek play out’taki rakibine büyük bir darbe vurdu.

A+A-

Karşılaşmanın tek golü Adeleke’den gelirken Serdarlı kalecisi Çağatay Çetinkaya’ya bir çok pozisyonda gol izni vermeyerek kalesinde devleşti.

K-Pet Süper Lig’de Play out’a 2 kala alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada ev sahibi Serdarlı sahasında konul ettiği Çetinkaya’yı Adeleke’nin tek golüyle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın tek golünü Adeleke kaydetti.

11’inci dakikada gelişen Serdarlı atağında Adeleke soldan ortaladı. Kabore’nin uçarak vurduğu kafa şutu az farkla auta çıktı.

13’üncü dakikada Çetinkaya’da serbest vuruşu Akın kullandı. Bu futbolcunun gollük şutunu Çağatay doksandan kornere çeldi.

25’inci dakikada gol geldi. Bu dakikada Burak’ın uzun pasına hareketlenen Adeleke, önce Faye’yi geride bıraktı. Kaleyi gördüğü anda çok sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0.

Kalan bölümde başka pozisyon olmayınca devre 1-0 Serdarlı’nın üstünlüğünde sona erdi.
50’inci dakikada gelişen Serdarlı atağında Adeleke, sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunu kaleci Ahmet’te kaldı.

60’ıncı dakikada kullanılan kornet atışında Faye kafası ile aşırttı. Gökhan’ın yakın mesafeden kafa vuruşunu kaleci Çağatay direk dibinden çıkardı.

65’inci dakikada gelişen Serdarlı atağında sağdan Hasan Bahtıkara ortaladı. Adeleke’nin sol çaprazdan şutunu kaleci Ahmet ayaklarıyla çıkardı.

80’inci dakikada gelişen Çetinkaya atağında Hüseyin Küsbeci sağ çaprazda boş kaldı. Sert şutunu kaleci Çağatay son anda kornere çeldi.

Kalan bölümde Çetinkaya’nın baskısı sonuç vermeyince karşılaşmayı kazanan taraf Adeleke’nin tek golüyle Serdarlı oldu.

Bu haber toplam 1185 defa okunmuştur